HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΟ Δήμος Μεγανησίου για τη συμφωνία με το Δήμο Λευκάδας σχετικά με την ύδρευση

Ο Δήμος Μεγανησίου για τη συμφωνία με το Δήμο Λευκάδας σχετικά με την ύδρευση

Δήμος Μεγανησίου
Δελτίο τύπου

Το 1981 υπογράφηκε συμφωνητικό μεταξύ του Συνδέσμου Ύδρευσης Μεγανησίου και της Κοινότητας Βαυκερής Λευκάδας για την υδροδότηση του νησιού.

Το συμφωνητικό αυτό ήταν προσαρμοσμένο στις ανάγκες της τότε εποχής. Έκτοτε όλες σχεδόν οι δημοτικές αρχές του Μεγανησίου προσπάθησαν να κάνουν μια νέα προγραμματική σύμβαση, με πιο αξιόλογη προσπάθεια αυτή του 2012 χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Η σημερινή δημοτική αρχή ύστερα απο 37 χρόνια και αφού προηγήθηκαν διαπραγματεύσεις τριών ετών κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με το Δήμο Λευκάδας.

Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγανησίου και με ψήφους 7 υπέρ και 6 κατα ενέκρινε στις 16/3/2018 τη σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης του Δήμου Μεγανησίου με το Δήμο Λευκάδας.

Πρόκειται για μια Ιστορική συμφωνία που εξασφαλίζει το Μεγανήσι από νερό.

Υπέρ αυτής ψήφισαν οι: Δάγλας Λάμπρος -Νικόλαος, Δάγλας Παναγιώτης, Καββαδάς Κωνσταντίνος, Κονιδάρης Αθανάσιος, Πολίτης Νικόλαος, Κονιδάρης Ι Παναγιώτης, Αργύρης Γεώργιος.

Ο Δήμαρχος

Δάγλας Παύλος

Προηγουμενο αρθρο
Με τους μαραθωνοδρόμους μας στη Μεσσήνη
Επομενο αρθρο
Η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Ηπείρου (ΕΙΝΗ) για το Νοσοκομείο Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.