HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΟ Εμπορικός Σύλλογος Ελλομένου εκφράζει την συμπαράσταση του στον Θεόδωρο Βαγενά

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ελλομένου εκφράζει την συμπαράσταση του στον Θεόδωρο Βαγενά

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΛΟΜΕΝΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ελλομένου εκφράζει την συμπαράσταση του στο μέλος του Θεόδωρο Βαγενά για την επίθεση που δέχθηκε με κίνητρο τη ληστεία που είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του.
Ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση.

Με αφορμή αυτό το περιστατικό θέλουμε να συγχαρούμε την Ελληνική Αστυνομία για την γρήγορη και αποτελεσματική σύλληψη των δραστών και να τονίσουμε για μια ακόμη φορά ότι η αστυνόμευση στην περιοχή του Ελλομένου είναι ελλιπής λόγω της μικρής δύναμης του τμήματος.

Το Νυδρί και η περιοχή Ελλομένου γενικότερα με την ραγδαία ανάπτυξη της έχει γίνει σταυροδρόμι για χιλιάδες επισκέπτες. Ζητούμε την αναβάθμιση του Αστυνομικού Τμήματος με σύγχρονα υλικοτεχνικά μέσα και προσωπικό για την αποτροπή τέτοιων εγκληματικών ενεργειών.

Καλούμε το νέο Δημοτικό Συμβούλιο να ασχοληθεί με το θέμα και να δείξει την σχετική σοβαρότητα ώστε στο μέλλον να αποτραπούν παρόμοιες ενέργειες.

Με εκτίμηση
το Δ.Σ.

Προηγουμενο αρθρο
Ο καπνός ήταν από τα παϊδάκια!
Επομενο αρθρο
Συνεργασία Σπύρου Σπύρου και Ρόδης Κράτσα στην Περιφέρεια

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.