HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΟ Εμπορικός Σύλλογος Λευκάδας διοργανώνει μονοήμερη εκδρομή στην FOOD EXPO στην Αθήνα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Λευκάδας διοργανώνει μονοήμερη εκδρομή στην FOOD EXPO στην Αθήνα

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Ανακοίνωση – πρόσκληση

Ο Εμπορικός Σύλλογος Λευκάδας διοργανώνει μονοήμερη εκδρομή την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018 στην FOOD EXPO, την μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων & Ποτών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, που γίνεται στην Αθήνα. Η FOOD EXPO αποτελεί σήμερα τον κορυφαίο εκθεσιακό θεσμό, αλλά και το σημαντικότερο εμπορικό φόρουμ για τα Τρόφιμα και Ποτά στη χώρα μας, καθώς έχει επιβεβαιώσει τη φήμη της ως μια πραγματικά μεγάλη διεθνής έκθεση, που όχι μόνο καλύπτει τις ανάγκες της εγχώριας αγοράς, αλλά συγχρόνως ανταποκρίνεται πλήρως και στον εξαγωγικό προσανατολισμό των ελληνικών παραγωγικών επιχειρήσεων του κλάδου.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή στο ταξιδιωτικό γραφείο KINISSIS στην οδό Δημ. Γολέμη στο τηλέφωνο 2645 0 25845 ή για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθυνθούν στους κ. Κατσιγιάννη τηλ.6977301707 και κ .Δουβίτσα 6936060606.

Δηλώσεις συμμετοχής το αργότερο μέχρι και την Παρασκευή 9 Μαρτίου.
Τιμή εισιτηρίου 25 ευρώ
Αναχώρηση ώρα 07:00 από Λευκάδα

ΛΕΥΚΑΔΑ 05 – 03 – 2018
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ Ι. ΔΟΥΒΙΤΣΑΣ ΛΙΒΙΤΣΑΝΟΥ Ι. ΜΑΡΙΑ

Προηγουμενο αρθρο
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε σεμινάριο ναυαγοσωστικής
Επομενο αρθρο
Συνάντηση Δημάρχου με τον γενικό γραμματέα των ΑΝΕΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.