HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΟ Ευκλέας Λευκάδας παρουσίασε το Taekwon-Do στον πολιτιστικό σύλλογο «οι Σκάροι»

Ο Ευκλέας Λευκάδας παρουσίασε το Taekwon-Do στον πολιτιστικό σύλλογο «οι Σκάροι»

Ο σύλλογός μας Α.Γ.Α. Ευκλέας Λευκάδας παρουσίασε το Taekwon-Do στον πολιτιστικό σύλλογο < <οι Σκάροι>> στην Νικιάνα Λευκάδας.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 30.11.2014 από τον διεθνή εκπαιδευτή Καββαδία Ευστάθιο αλλά και από τους μαθητές του συλλόγου Καρέλο Γεώργιο, Θειακό Σωκράτη και Αλεξάνδρου Δημήτριο υπό την επίβλεψη του Master Σολδάτου Άγγελου εκπαιδευτή του Ευκλέα Πρέβεζας.

Ο σύλλογος μας συνεχίζοντας την δραστηριότητά του στον χώρο των πολεμικών τεχνών ενθουσίασε τους παρευρισκόμενους αφου και τα ίδια τα μέλη του πολιτιστικού συλλόγου συμμετείχαν με ευχαρίστηση στην επίδειξη και έμαθαν μερικά από τα μυστικά του Taekwon-Do από τους ειδικούς!!

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο και τον αντιπρόερδρο του συλλόγου < < οι Σκάροι >> καθώς και όλα τα μέλη του για την συνεργασία τους και ευχόμαστε σε εκ νέου μελλοντική παρουσία του Taekwon-do στον χώρο τους.

Προηγουμενο αρθρο
Το θέμα καταλληλότητας των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Λευκάδας
Επομενο αρθρο
«Η Τέλεια ομορφιά» από την κινηματογραφική Λέσχη του Ορφέα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.