HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΟ Ευκλέας στη Χριστουγεννιάτικη εορτή K.Δ.Α.Π – ΑΜΕΑ Λευκάδας

Ο Ευκλέας στη Χριστουγεννιάτικη εορτή K.Δ.Α.Π – ΑΜΕΑ Λευκάδας

Δελτίο τύπου

Η Α.Γ.Α Taekwon-Do Ευκλέας Λευκάδας ως μέλος του ελληνικού αυθεντικού Taekwon-Do και εκπρόσωπος του Taekwon-Do για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες έδωσε παρουσία με 20 μέλη του στην Χριστουγεννιάτικη εορτή που οργάνωσε ο σύλλογος για παιδιά με ειδικές ανάγκες K.Δ.Α.Π -ΑΜΕΑ Λευκάδας.

Τα μέλη του συλλόγου μας μετά την απονομή δώρων από την ομάδα μπάσκετ της Δόξας Λευκάδας προσέφεραν τιμητικά δώρα από προσωπικά τους είδη, όπως στολή TAEKWON-DO μπλουζάκια, γάντια και μια λευκή ζώνη με τις υπογραφές τους ως ένα δείγμα ευγνωμοσύνης προς τα παιδιά αυτά για ότι έχουν δημιουργήσει και την αξία της ψυχής τους.

eukleas amea

Ευχαριστούμε θερμά τον πρόεδρο του συλλόγου Βονιτσάνο Άγγελο που μας έδωσε μια τέτοια ευκαιρία να περάσουμε λίγο χρόνο και να γνωριστούμε με τα παιδιά αυτά και ευχόμαστε στο μέλλον το ΤAEKWON-DO να είναι άλλη μια ευχάριστη απασχόληση και τρόπος ζωής τους.

Το Δ.Σ του συλλόγου μας, ο εκπαιδευτή του και όλα τα μέλη μας θα είναι πάντα δίπλα στις προσπάθειές σας.
Ευχόμαστε καλή χρονιά και ότι καλύτερο γιατί πραγματικά το αξίζετε!!

εθκλεασ αμεα 6

Προηγουμενο αρθρο
Ευχαριστίες εκ μέρους του Φιλανθρωπικού Συλλόγου ΦΑΡΟΣ
Επομενο αρθρο
Γνώριμες και αγαπημένες εικόνες

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.