HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΟ ΕΦΕΤ αποσύρει από τα ράφια τα προϊόντα που «δηλητηρίασαν» οι αναρχικοί

Ο ΕΦΕΤ αποσύρει από τα ράφια τα προϊόντα που «δηλητηρίασαν» οι αναρχικοί

Να μην αγοράσουν τα προϊόντα που απειλούν ότι θα μολύνουν οι αναρχικοί, για το χρονικό διάστημα 20 έως 25 Δεκεμβρίου 2017, προειδοποιεί ο ΕΦΕΤ τους καταναλωτές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Την ίδια ώρα, καλεί τις αλυσίδες σούπερ μάρκετ της πρωτεύουσας και της συμπρωτεύουσας να απομακρύνουν άμεσα τα εν λόγω προϊόντα από τους χώρους πώλησης.

Ηδη, μάλιστα, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΕΦΕΤ, οι εταιρείες που διαθέτουν στην αγορά τα συγκεκριμένα προϊόντα έχουν αρχίσει την προληπτική απομάκρυνσή τους. «Συνεργάζονται, δε, εποικοδομητικά με την Ελληνική Αστυνομία και τον ΕΦΕΤ, συμβάλλοντας έτσι και αυτές στην αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση του θέματος», σημειώνει ο ΕΦΕΤ στην ανακοίνωσή του, προσθέτοντας ότι έχει ήδη ξεκινήσει τους σχετικούς ελέγχους στις στοχοποιημένες αγορές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Οι «Μαυροπράσινοι Εμπρηστές» απειλούν

Υπενθυμίζεται ότι ομάδα αναρχικών με ανάρτησή της σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου υποστηρίζει ότι έχει δηλητηριάσει με υδροχλωρικό οξύ προϊόντα ευρείας κατανάλωσης.

Οι «Μαυροπράσινοι Εμπρηστές» σε κείμενό τους στο διαδίκτυο αναφέρουν πως στη συνέχεια θα επανατοποθετήσουν τα προϊόντα σε ράφια σούπερ μάρκετ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη από τις 20 έως τις 24 Δεκεμβρίου. Μάλιστα, έχουν ανεβάσει και φωτογραφίες με τον τρόπο που πέρασαν το υδροχλωρικό οξύ μέσα στα προϊόντα. Την κίνησή τους την ονομάζουν «Πράσινη Νέμεσις, Πράξη 3».

Η ομάδα των αναρχικών υποστηρίζει πως προχώρησε σε αυτήν την πράξη επειδή λόγω Χριστουγέννων πλήθος κόσμου θα αφήσει τον «καναπέ του για να κάνει τα απαραίτητα ψώνια για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι». Και αυτό θα έχει ως θύματα εκατομμύρια «ζωντανά πλάσματα» που «είτε σφάζονται για να φτάσουν στο τραπέζι των ζωντανών/νεκρών, είτε στραγγίζονται μέχρι τελευταίας σταγόνας για να ικανοποιήσουν τις γευστικές ανάγκες τους».

Ξεκίνησε έρευνα και η Αντιτρομοκρατική

Σημειώνεται ότι ήδη τη σχετική έρευνα ανέλαβε η Aντιτρομοκρατική Yπηρεσία.

Πηγή: iefimerida.gr

Προηγουμενο αρθρο
Λευκαδίτης δικηγόρος στο περιβάλλον του Προέδρου του Ανωτάτου Δικαστηρίου του Καναδά
Επομενο αρθρο
Επιτυχίες του Ευκλέα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της ΠΟΚ ανδρών - γυναικών στην Αθήνα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.