HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΟ Θανάσης Καββαδάς στην ορκωμοσία των νέων Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ

Ο Θανάσης Καββαδάς στην ορκωμοσία των νέων Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα 22 Ιουνίου 2017

Τον πρόεδρο της Ν.Δ Κυριάκο Μητσοτάκη εκπροσώπησε ο Θανάσης Καββαδάς στην ορκωμοσία των νέων Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ

Τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη εκπροσώπησε ο βουλευτής Λευκάδας Θανάσης Καββαδάς στην τελετή ορκωμοσίας των 120 νέων υπαστυνόμων Β΄ της σχολής Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, που πραγματοποιήθηκε χθες, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και στελεχών της Πολιτικής και Στρατιωτικής ηγεσίας του Τόπου.

Μεταξύ των νέων αξιωματικών και δύο παιδιά από τη Λευκάδα ο Ευστάθιος Ζαμπέλης και ο Ιωάννης Κλωνάρης, που έδωσαν τον όρκο και παρέλαβαν τα ξίφη τους από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προκαλώντας συγκίνηση και υπερηφάνεια στην οικογένειές τους, που δικαίως καμάρωναν για την αποφοίτησή τους.

Ο κ. Καββαδάς ευχήθηκε στα νέα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ, που έχουν επιφορτιστεί με το χρέος για την διατήρηση της τάξης, την ασφάλεια και την προστασία του Πολίτη, υγεία, καλή σταδιοδρομία, καλή δύναμη και επιτυχίες, στο δύσκολο και επικίνδυνο επάγγελμα που επέλεξαν.

Προηγουμενο αρθρο
Ξεκινούν οι προεγγραφές στο ΔΙΕΚ Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Κωνσταντίνος Αργυρός: Το υπέροχο ταξίδι του στη Λευκάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.