HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΟ καλύτερος τρόπος να καθαρίζονται τα χόρτα από τους δρόμους!

Ο καλύτερος τρόπος να καθαρίζονται τα χόρτα από τους δρόμους!

DSCN2600 Το απόγευμα συνάντησα αυτό το μικρό κοπαδάκι που αποτελούνταν από κατσίκες (σε διάφορες ράτσες) και πρόβατα. Είχαν σκαρφαλώσει στην περίφραξη του δρόμου και όπως ήταν πεινασμένα σε τρία λεπτά της ώρας είχαν καθαρίσει και εξαφανίσει όλα τα χόρτα που περίσσευαν απέξω. Ούτε χορτοκοπτικά, ούτε εργάτες ούτε τίποτα. Έξυπνα, οικολογικά, εύκολα και χωρίς κόστος! Μήπως να το σκεφτεί ο Δήμος για την επόμενη σαιζόν όταν θα τον καλούν να καθαρίσει τα χόρτα από τους δρόμους; DSCN2597

Προηγουμενο αρθρο
Χάτσικο: Μαθήματα αληθινής αγάπης από έναν Σκύλο
Επομενο αρθρο
Η κατανομή για τις 50.000 προσλήψεις με πεντάμηνα σε Δήμους και δημόσιο

3 Σχόλια

  1. ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΡΜΟΣ
    16 Νοεμβρίου 2014 at 10:52 — Απάντηση

    Μάλλον αλλιώς μπαίνει το ερώτημα: Που να βρούμε τόσα χιλιόμετρα δρόμων στη Λευκάδα για να καθαρίσουμε; Ωστόσο ο πρώην δήμαρχος τα βρήκε και ο νυν δήμαρχος τα αποδέχτηκε και εμείς τα κορόϊδα τα πληρώνουμε!

  2. Βιολέττα Σάντα
    14 Νοεμβρίου 2014 at 22:12 — Απάντηση

    Είσαι μοναδικός! Σου βγάζω το καπέλο για τους ταχύτατους υπολογισμούς. Στην προκειμένη περίπτωση, που να βρούμε τόσες κατσίκες –μέχρι την Αλεξανδρούπολη- οπότε η απευθείας ανάθεση είναι εκ των ουκ άνευ!!

  3. ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΡΜΟΣ
    14 Νοεμβρίου 2014 at 19:15 — Απάντηση

    Πολύ σωστά το έθεσες Βιολέτα. Όμως αν ακολουθήσει τη “γλώσσα της λογικής” όπως υποστηρίζεις σε άλλο άρθρο σου, θα πρέπει να βγάλει τρία δωδεκάρια (3Χ12.000 ευρώ) με απευθείας ανάθεση και να τα δώσει σε εργολάβους της αρεσκείας του. Οι εργασίες θα αφορούν καθαρισμό δρόμων απόστασης 307,96 χιλ. σε κάθε δημοτική ενότητα, ήτοι δηλαδή απόσταση μέχρι την Αλεξανδρούπολη.

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.