HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΟ Λεβέντης αγνόησε τον αποκλεισμό και έδειξε τις θέσεις του στον Ομπάμα!

Ο Λεβέντης αγνόησε τον αποκλεισμό και έδειξε τις θέσεις του στον Ομπάμα!

Ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων παρά το γεγονός ότι δεν είχε πρόσκληση έσπευσε μόνος του στο αεροδρόμιο με ένα χαρτόνι όπου επάνω είχε γράψει τις «seats» – εννοώντας τις «θέσεις» – του κόμματός του για να κάνει γνωστές στον αμερικανό Πρόεδρο

Ο Βασίλης Λεβέντης επιδεικνύει με υπερηφάνεια τις θέσεις του στον Πρόεδρο Ομπάμα
Ο Βασίλης Λεβέντης επιδεικνύει με υπερηφάνεια τις θέσεις του στον Πρόεδρο Ομπάμα

Ο Βασίλης Λεβέντης είχε ήδη καταγγείλει το «κόψιμό» του από το επίσημο δείπνο για να μη μάθει τις θέσεις της Ένωσης Κεντρώων ο Πρόεδρος Ομπάμα. Αλλά δεν θα μπορούσε να δεχθεί ότι ο Μπαράκ Ομπάμα θα συνέχιζε να ζει μέσα στην άγνοια.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων πετάχτηκε λοιπόν ξαφνικά από την αίθουσα των αποσκευών – όπου πιθανόν είχε διανυκτερεύσει – και με ένα χαρτόνι μπροστά του είπε αυτό που κανείς δεν περίμενε: Πρότεινε στον Ομπάμα «του ντου ε οικουμένικ»!

Οπως μάλιστα δήλωσε στους άνδρες του FBI που έσπευσαν να τον απομακρύνουν, θα συνεχίσει να δείχνει στον Πρόεδρο Ομπάμα τις θέσεις του κόμματός του μέχρι να τις διαβάσει καθαρά και να αναγνωρίσει ότι είναι η μόνη λύση που, όπως συμπλήρωσε, «κάποιοι δεν θέλουν να ακουστεί».

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Moufanet

Πηγή: www.protagon.gr

Προηγουμενο αρθρο
Προσλήψεις Καθηγητών Φυσικής Αγωγής στην Δ.Ε.Π.Ο.Κ.Α.Λ
Επομενο αρθρο
Τα φαινόμενα εκφυλισμού που παρατηρούνται στα σχολεία τα τελευταία χρόνια... Του Νίκου Κονιδάρη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.