HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΟ «Ορφέας» τιμήθηκε με το ειδικό βραβείο «Λιόπετρα» στο 4ο πανελλήνιο φεστιβάλ Ευρώτα

Ο «Ορφέας» τιμήθηκε με το ειδικό βραβείο «Λιόπετρα» στο 4ο πανελλήνιο φεστιβάλ Ευρώτα

Ο «ΟΡΦΕΑΣ» ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ “ΛΙΟΠΕΤΡΑ” ΣΤΟ 4Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΥΡΩΤΑ

Με την συμμετοχή στο 4ο πανελλήνιο φεστιβάλ Ευρώτα ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η φετινή χρονιά για την μικτή χορωδία του «Ορφέα» !

Το 4ο φεστιβάλ Ευρώτα διοργανώθηκε από την Δημοτική Ενότητα Σκάλας Λακωνίας και την Περιφέρεια Πελοποννήσου και πραγματοποιήθηκε στις 8 και 9 Ιουνίου 2019.

Η φετινή διοργάνωση ήταν αφιερωμένη στον βετεράνο μουσικοσυνθέτη Μίκη Πλέσσα, που για λόγους υγείας δεν μπόρεσε να παρευρεθεί, αλλά τιμήθηκε για την σπουδαία πολιτιστική προσφορά του. Πήραν μέρος 7 χορωδίες από διάφορα μέρη της Ελλάδας όπως o Μουσικός όμιλος Στυλίδας, η χορωδία “Φιλαρμονία” από την Αθήνα, Γύθειο, Μεγαλόπολη κ.α. Ο «Ορφέας» είχε μια άρτια παρουσίαση του προγράμματος του και τιμήθηκε με το ειδικό βραβείο “Λιόπετρα” που απονέμεται σε χορωδίες με μακρόχρονη προσφορά στο χορωδιακό τραγούδι!

Έτσι κλείνει η αυλαία της φετινής χρονιάς για την χορωδία ενώ είναι καθ’οδόν οι θεσμοθετημένες πλέον καλοκαιρινές εκδηλώσεις του «Ορφέα», για τις οποίες θα ενημερώνουμε αναλυτικά!!

Εκ του ΔΣ

Προηγουμενο αρθρο
Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στο νομό Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας «Χοσέ Μαρτί: με την Ελλάδα στην καρδιά»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.