HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΟ πρόεδρος της Δημοκρατίας συναντήθηκε με τον Γιώργο Παπανδρέου σε γνωστή ταβέρνα της Λευκάδας (Ανανέωση)

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας συναντήθηκε με τον Γιώργο Παπανδρέου σε γνωστή ταβέρνα της Λευκάδας (Ανανέωση)

Στην Ταβέρνα «ο Μηνάς» στην Λευκάδα συναντήθηκαν ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, με τον πρώην Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου και την σύζυγο του Άντα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του www.prisma951.gr.

Η συνάντηση ήταν τυχαία, καθώς πρώτος είχε φτάσει ο πρόεδρος της Δημοκρατίας του με την παρέα του και μετά από μια ώρα ο πρώην πρωθυπουργός με την σύζυγο του.

Οι δυο άντρες χαιρετήθηκαν, αγκαλιάστηκαν, ενώ η κουβέντα δεν είχε πολιτικό περιεχόμενο, παρόλο που οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον Γιώργο Παπανδρέου να σκέφτεται την ίδρυση νέου κόμματος.

Πηγή: www.prisma951.gr

Επίσης σύμφωνα με δημοσίευμα του: meganisinews.eu ο Γ. Παπανδρέου σήμερα το μεσημέρι θα φθάσει στο Μεγανήσι και θα διαμείνει σε γνωστό ξενοδοχείο του νησιού, όπου του ετοιμάζεται θερμή υποδοχή από κατοίκους και μέλη του κόμματος.

Ο Γιώργος Παπανδρέου έχει ξαναβρεθεί πριν τρία χρόνια στο Μεγανήσι ως Πρωθυπουργός, όταν πραγματοποιήθηκε το 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο των Μικρών Νησιών κι έχει εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια τόσο για το νησί, όσο και για τους κατοίκους του.

Προηγουμενο αρθρο
Φωτορεπορτάζ από την 3η μέρα του Διεθνούς Φεστιβάλ Φολκλόρ Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Εκδηλώσεις Καλοκαιριού 2014 του Συλλόγου «Οι Αγιομαυρίτες»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.