HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΟ σκύλος-ανιχνευτής βρήκε κοκαΐνη και χασίς στο σασί του Ι.Χ. στη Λευκάδα

Ο σκύλος-ανιχνευτής βρήκε κοκαΐνη και χασίς στο σασί του Ι.Χ. στη Λευκάδα

Η αυτοσχέδια κρυψώνα που είχε κατασκευάσει στο κάτω μέρος του οχήματος ο 51χρονος, δεν ξεγέλασε τον εκπαιδευμένο σκύλο

Η αυτοσχέδια κρυψώνα που είχε κατασκευάσει στο κάτω μέρος του Ι.Χ. αυτοκινήτου που οδηγούσε για να κρύβει τα ναρκωτικά τα οποία σκόπευε να «ρίξει» στα στέκια της Λευκάδας ένας 51χρονος, δεν ξεγέλασε τον εκπαιδευμένο στην ανίχνευση ναρκωτικών σκύλο της Ασφαλείας!

Όταν ο 51χρονος εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια επιχείρησης των αστυνομικών στο 1ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Λευκάδας- Βόνιτσας και ακινητοποιήθηκε για έλεγχο, αρχικά στο όχημα δεν βρέθηκε κάτι ύποπτο.

Όμως, το εκπαιδευμένο τετράποδο που επιστρατεύθηκε για να συνδράμει την έρευνα, ξετρύπωσε την κρύπτη που ακουμπούσε ανάμεσα στο αμάξωμα και το ντεπόζιτο καυσίμων του αυτοκινήτου.

Μέσα, βρέθηκαν κρυμμένες συσκευασίες με κοκαΐνη βάρους 42,7 γραμμαρίων, ακατέργαστη κάνναβη βάρους 141,2 γραμμαρίων, χασισέλαιο βάρους 9,4 γραμμαρίων και 65,5 γραμμάρια μιας άγνωστης ναρκωτικής ουσίας που εστάλη για χημική ανάλυση. Ο 51χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας κατηγορούμενος για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών, ενώ κατασχέθηκαν το αυτοκίνητό του και δύο κινητά.

Προηγουμενο αρθρο
Εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης λαδόπιτας 2018 του Συλλόγου Λευκαδίων Ηλιούπολης
Επομενο αρθρο
Ιωάννινα: Φοιτητής βρέθηκε απαγχονισμένος στο διαμέρισμά του

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.