HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΟ Σύλλογος εργαζομένων του Γ.Ν. Λευκάδας καταδικάζει την δίωξη του δημάρχου της Πάτρας

Ο Σύλλογος εργαζομένων του Γ.Ν. Λευκάδας καταδικάζει την δίωξη του δημάρχου της Πάτρας

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΩΣΤΑ ΠΕΛΕΤΙΔΗ

Ο Σύλλογος εργαζομένων του Γ.Ν. Λευκάδας καταδικάζει την δίωξη του δημάρχου της Πάτρας, που εκτελώντας στο ακέραιο το καθήκον του, δεν διευκόλυνε την εγκληματική ναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής να προπαγανδίσει τις φασιστικές της αντιλήψεις, τη μισαλλοδοξία, τον ρατσισμό, την απανθρωπιά , δίνοντάς της χώρο δράσης του Δήμου Πατρών , καθώς και γιατί αρνήθηκε να παραδώσει στους υμνητές του ναζισμού, στοιχεία με το πόσα παιδιά μεταναστών φιλοξενούνται στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου .

Ο δήμαρχος Πάτρας στέλνεται σε δίκη στις 13 Φλεβάρη από το Σώμα Επιθεωρητών – Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης , με την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος . Γι’ αυτούς θεωρείται παράβαση καθήκοντος το να μην αφήνεις το φασιστικό και ρατσιστικό δηλητήριο της Χρυσής Αυγής να εμποτίζει το λαό και κυρίως τη νεολαία της χώρας μας , να αποκαλύπτεις τον πραγματικό ρόλο ως απόγονοι των ναζί , να αναδεικνύεις την εγκληματική της δράση απέναντι στους μετανάστες και ανθρώπους του λαϊκού κινήματος .

Μεγάλες οι ευθύνες της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που επιτρέπει τη συνέχιση αυτής της δίωξης . Η απόφαση αυτή του Σώματος Επιθεωρητών – Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης αποτελεί πρόκληση , ιδιαίτερα τώρα , που συμπληρώθηκαν τρία χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τους χρυσαυγίτες, τα δολοφονικά χτυπήματα στα μέλη του ΠΑΜΕ , τους Αιγύπτιους ψαράδες και τα πολλά ακόμα στοιχεία για την εγκληματική δράση της που καθημερινά βγαίνουν στο φως .

Ο δήμαρχος Κώστας Πελετίδης , έπραξε αυτό που κάθε αγωνιστική Δημοτική Αρχή οφείλει να πράξει : να μην παραχωρεί κανένα χώρο , κανένα περιθώριο να σπέρνουν το δηλητήριο του φασισμού οι εγκληματίες της Χρυσής Αυγής. Αυτοί που πρέπει να απολογηθούν δεν είναι ο δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας , αλλά τα φασιστοειδή της Χρυσής Αυγής και όσοι τη στηρίζουν και την ανέχονται μέσα και έξω από τη βουλή . Στο πρόσωπο του Κώστα Πελετίδη δικάζονται όλοι όσοι αγωνίζονται ενάντια στις αντιλαϊκές πολιτικές , της Ε.Ε, του κεφαλαίου και των πολιτικών του υπηρετών που ισοπεδώνουν το λαό μας.
Ο φασισμός-ναζισμός είναι το μακρύ χέρι του κεφαλαίου , πολιτική διαχείριση του σάπιου καπιταλιστικού συστήματος που σε περιόδους βαθιάς κρίσης όπως η σημερινή, ανασύρεται από τα υπονόμους της ιστορίας και χρησιμοποιείται από την άρχουσα τάξη, για να τη βγάλει από τα αδιέξοδα, όταν χρειαστεί. Ο λαός με τη δράση και τους αγώνες του , όπως έκανε και στο παρελθόν , θα τσακίσει και θα στείλει στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας το εγκληματικό , φασιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                              Ο Γ. Γραμματέας
Βεργίνης Χρήστος                          Βεργίνης Αθανάσιος

Προηγουμενο αρθρο
Χάρης Μαρκόπουλος: Ζητώ συγνώμη από τον κόσμο...
Επομενο αρθρο
Το Κατηχητικό - Γράφει ο Σπύρος Φλογαΐτης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.