HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΟ Σύλλογος Λευκαδίων Ηλιούπολης στην εκπομπή της ΕΡΤ2 «Η Αυλή των χρωμάτων»

Ο Σύλλογος Λευκαδίων Ηλιούπολης στην εκπομπή της ΕΡΤ2 «Η Αυλή των χρωμάτων»

Ένας σημαντικός σταθμός για τη σύγχρονη ιστορία του Συλλόγου Λευκαδίων Ηλιούπολης και γύρω Δήμων “Η ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ”, ήταν η παρουσία του στην εκπομπή της ΕΡΤ2 “Η Αυλή των χρωμάτων”. Το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου εκπροσωπώντας ολόκληρο τον επτανησιακό πολιτισμό, παρουσίασε χορούς και τραγούδια από τα Επτάνησα και τις όμορφες, εντυπωσιακές και ποικιλόμορφες φορεσιές της Λευκάδας.

Αξίζουν συγχαρητήρια στο χορευτικό του Συλλόγου μας, το οποίο άριστα προετοιμασμένο από το δάσκαλό μας κ. Πέτρο Μήτσου μεταλαμπάδευσε με τον καλύτερο τρόπο το χαρούμενο ανθρωποκεντρικό πνεύμα ολόκληρου του επτανησιακού πολιτισμού και έγινε άριστος πρεσβευτής του.

Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε επίσης την κ. Φρόσω Μόκκα για την εμπεριστατωμένη παρουσίαση των φορεσιών και για τις χρήσιμες πληροφορίες που μας έδωσε.

Η παραπάνω παρουσίαση ήταν αποτέλεσμα της αρμονικής συνύπαρξης του Συλλόγου μας, κάτι που φαίνεται σε όλες μας τις εκδηλώσεις.

Καλή συνέχεια!!

Προηγουμενο αρθρο
Πολιτική συγκέντρωση του «Κινήματος Αλλαγής» με ομιλητή τον Θανάση Θεοχαρόπουλο
Επομενο αρθρο
Κέντρο Έρευνας της Ιστορίας της Λαογραφίας και του Πολιτισμού της Καρυάς

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.