HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΟ χορός της Νέας χορωδίας και τα αποτελέσματα της λαχειοφόρου

Ο χορός της Νέας χορωδίας και τα αποτελέσματα της λαχειοφόρου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Μουσικοχορευτικός Όμιλος «Νέα Χορωδία Λευκάδας», το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018, διοργάνωσε εορταστική εκδήλωση με τίτλο «χορέψετε, χορέψετε… παραδοσιακά και λαϊκά» στο Κέντρο Χάραμα.

Η ανταπόκριση του κόσμου υπήρξε εντυπωσιακή και η βραδιά πλημμύρισε από ήχους παραδοσιακών και λαϊκών οργάνων από τις δύο ορχήστρες που ανέλαβαν το κομμάτι της διασκέδασης.

Το αστείρευτο κέφι και οι χοροί, παραδοσιακοί και λαϊκοί, κυριάρχησαν σε όλη την διάρκεια της εκδήλωσης.
Ιδιαίτερο χρώμα στην εορταστική ατμόσφαιρα και στο ξέφρενο γλέντι έδωσαν αντιπροσωπείες χορευτών και χορευτριών πολιτιστικών συλλόγων της Λευκάδας και της ευρύτερης περιοχής (Ορφέας, Πήγασος, Αλέξανδρος Νυδριού, Σκάροι Νικιάνας, Απόλλων Καρυάς, Αγ. Αθανάσιος Φρυνίου, Συνεβόλ, Στέκι Πολιτισμού Αγερμός και Θεοτόκος Ακτίου-Βόνιτσας).

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσοι ανταποκρίθηκαν και παρευρέθηκαν στον εορταστικό χορό μας, τα μέλη και τους φίλους του Ομίλου μας, τις αντιπροσωπείες των συλλόγων, τους επισήμους και τους εκπροσώπους των τοπικών Αρχών και Φορέων, τα Μ.Μ.Ε. που πρόβαλλαν και κάλυψαν την εκδήλωση, τους χορηγούς μας, τους υπεύθυνους και το προσωπικό του Κέντρου Χάραμα και φυσικά τους εξαιρετικούς Λευκαδίτες μουσικούς και την υπέροχη ορχήστρα του Ηπειρώτη μουσικού Λάμπρου Τζόκα που συνέβαλλαν τα μέγιστα στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Ευχόμαστε καλή και δημιουργική χρονιά, με υγεία και ευτυχία.

Το Δ.Σ.

Προηγουμενο αρθρο
Πιστοποιημένους εκτιμητές ακινήτων αναζητά το ΤΑΟΛ
Επομενο αρθρο
Ακολουθίες Θεοφανίων στον Μητροπολιτικό Ναό Λευκάδος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.