HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠάλι χωρίς νερό η Λευκάδα

Πάλι χωρίς νερό η Λευκάδα

Χωρίς νερό στις βρύσες μας ξυπνήσαμε σήμερα Κυριακάτικα. Από τη συχνότητα του φαινομένου τον τελευταίο καιρό, μοιραία, οι διακοπές του νερού θα αρχίσουν να μην μας προξενούν καμία εντύπωση. Ακόμα χειρότερα, θα νοιώθουμε πανευτυχείς, όταν μετά από κάποιες ώρες το νερό επανέλθει. Θα αισθανόμαστε τυχεροί γιατί η διάρκειά τους ήταν κάποιες ώρες και όχι όλη μέρα! Μέχρι που στο τέλος θα είμαστε ευγνώμονες για τις μέρες που οι βρύσες τρέχουν «απρόσκοπτα»!

Έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στο ίδιο θέμα. Δεν γνωρίζουμε τα αίτια της σημερινής βλάβης. Είναι όμως πολύ πιθανό να οφείλεται –όπως και στις περισσότερες τον τελευταίο καιρό- ότι το νερό μπαίνει στο δίκτυο με την ίδια πίεση που έμπαινε το καλοκαίρι. Κάτι τέτοιο είχε παραδεχτεί και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο.

Όποια και να είναι τα αίτια, το φετινό χάλι με το νερό έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Προηγουμενο αρθρο
Χωριουδάκι ζωγραφισμένο όλο… στο χέρι!
Επομενο αρθρο
Άλλη μια «πληγή» άνοιξε

2 Σχόλια

  1. dimotikos
    2 Νοεμβρίου 2015 at 09:27 — Απάντηση

    Προφανώς και το φετινό χάλι έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Όπως και με τα σκουπίδια και το κυκλοφοριακό και τα τραπεζοκαθίσματα και ένα σωρό άλλα.
    Για μια φορά ακόμα η Δημοτική Αρχή δεν το αναγνωρίζει ή μάλλον δε θέλει να το αναγνωρίζει. Και για μια φορά ακόμα αποδίδει την ευθύνη κάπου αλλού.
    Το παλαιό δίκτυο ύδρευσης το έχουν ένα σωρό ακόμα πόλεις στην Ελλάδα αλλά δεν έχουν αυτό το συνεχές φαινόμενο με τις διακοπές και τις βλάβες. Και αυτές οι πόλεις έχουν και ευδάπ και μια χαρά νερό ΠΟΣΙΜΟ έχουν χωρίς να δαιμονοποιούν ιδιώτες εγκληματίες. Όλοι έχουμε συγγενείς σε άλλες πόλεις. Ρωτήστε τους και συγκρίνετε. Και μιλάμε και μεγάλες πόλεις όχι για την πόλη της Λευκάδας 5 τετραγωνικών χιλιομέτρων.
    Και όπως σωστά λεει και ο “άνυδρος” με το Facebook είδαμε φωτογραφίες αναρτημένες από μέλος της Δημοτικής Συμπολίτευσης με τον αγωγό που υπέστη βλάβη. Είναι ένας καινούργιος πλαστικός αγωγός. Ούτε μεταλλικός ούτε αμίαντος ούτε τίποτα. Προς τι λοιπόν η διακαιολογία περι παλαιότητας του δικτύου. Άλλη είναι η αιτία της βλάβης.
    Αλλά μας συμφέρει να παπαγαλίζουμε ότι για όλα φταίει η παλαιότητα του δικτύου για να ζητάμε λιγότερες ευθύνες από τη Δημοτική αρχή. Και σωστά το facebook είναι ένα καλό εργαλείο γι’ αυτό…..

  2. ανυδρος
    1 Νοεμβρίου 2015 at 12:41 — Απάντηση

    Σιγουρα για το δικτυο δεν φταιει η τωρινη αρχη. Ευθυνη για τη διαχειριση του εχει ομως η τωρινη αρχη.Η τωρινη δημοτικη ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. Και μεχρι περυσι παλαιο ηταν το δικτυο αλλα δεν ειχαμε τοσες βλαβες. Ευθυνη εχουν και οσοι εκαναν μικροαντιπολιτευση στο πιθανο ενδεχομενο ευδαπ. Ποιοι αραγε?
    Τωρα λογοδοτει και υποκειται κριτικη η τωρινη συμπολιτευση. Κιτρινισμος ειναι να παρουσιαζεις την αθλια κατασταση και τις ενεργειες προληψης που δεν κανει η τωρινη αρχη ή ο προπαγανδισμος και η ειρωνικη αντιδραση σε καθε κριτικη στα social media? Ή ο φτηνος παπαγαλισμος των δημοτικων ενεργειων? Το προβλημα παντως δεν θα λυθει απο τους πραγματικους η οχι δημοσιογραφους αλλα απο τη δημοτικη συμπολιτευση. Πρωτη φορα αριστερα με πρωην πασοκ και αοριστης δεξιας με χρηση του Facebook για προπαγανδισμο και επικοινωνιακα οφελη και εντελει αποπροσανατολισμο του δημοτη και παπαγαλισμο του αδυναμου δημοτικου εργου. Αξιοι λυπησης….

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.