HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠέρασε την νύχτα στο κρατητήριο ο αλλοδαπός που κλώτσησε γάτα

Πέρασε την νύχτα στο κρατητήριο ο αλλοδαπός που κλώτσησε γάτα

Αναστάτωση επικράτησε σε παραλιακό εστιατόριο της πόλης μας αργά το βράδυ όταν αλλοδαπός κλώτσησε και έριξε μία γάτα στη θάλασσα.

Η αντίδραση των θαμώνων του εστιατορίου, ένας εκ των οποίων είναι μέλος του Σωματείου Ζωόφιλων Λευκάδας, ήταν να ειδοποιήσουν την Αστυνομία.Διερχόμενος αστυνομικός καλέστηκε από το μέλος του Σωματείου ο οποίος αν και σε άδεια και εκτός υπηρεσίας το ενδιαφέρων του ήταν εντυπωσιακό.

Κράτησε τον δράστη μέχρι να έρθει το περιπολικό και ηρέμησε τους εξαγριωμένους θαμώνες.Άμεση ήταν η ανταπόκριση των αστυνομικών οι οποίοι και οδήγησαν τον δράστη, τους μάρτυρες και το μέλος του Σωματείου στο Αστυνομικό τμήμα.

Το Σωματείο κινητοποιήθηκε άμεσα και στο Αστυνομικό Τμήμα σχετικά με το περιστατικό ήταν παρούσα και η Γενική Γραμματέας του Σωματείου Ζωόφιλων Λευκάδας.Σύμφωνα με τον Νόμο 4039,το αδίκημα είναι αυτεπάγγελτα διωκόμενο για κακοποίηση ζώου και ο αλλοδαπός δράστης περνάει από την διαδικασία του αυτοφώρου.

Το Σωματείο ενημέρωσε και την υπεύθυνη του Δήμου για τα αδέσποτα κα Λώλη Γεωργία η οποία έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρων.

Ένα μεγάλο μπράβο στους θαμώνες του εστιατορίου που ενδιαφέρθηκαν και δεν γύρισαν το κεφάλι μπροστά στην απαίσια αυτή ενέργεια, στον αστυνομικό που αν και βρισκόταν εκτός Υπηρεσίας βοήθησε ώστε να μην εξαφανιστεί ο δράστης καθώς επίσης και στην Αστυνομία για την άμεση και πολύτιμη βοήθειά της.

Ο δράστης θα πάρει το δρόμο για το Δικαστήριο.
Περιμένουμε νεότερα.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΖΩΟΦΙΛΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Προηγουμενο αρθρο
Η απαράδεκτη αίθουσα που κόστισε 53,000 ευρώ (ανανέωση)
Επομενο αρθρο
Ευκλέας: Προπόνηση-επίδειξη TAEKWON-DO στο γήπεδο RIA SPORT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.