HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΠήρε το ντέρμπι με το Ψυχικό η Δόξα

Πήρε το ντέρμπι με το Ψυχικό η Δόξα

Ξεπέρασε το εμπόδιο του Ψυχικού η Δόξα στο σημερινό αγώνα (28/2) στο κλειστό γήπεδο Λευκάδας όπου και επιβλήθηκε με σκορ 82-68.

Ο αγώνας ήταν ντέρμπι στα τρία πρώτα δεκάλεπτα με τις ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ. Οι παίχτες της Δόξας παίζοντας χαλαρά στην άμυνα και μη μπορώντας να τελειώσουν αρκετά εύκολα λέϊ απ, έδιναν το δικαίωμα στη φιλοξενούμενη ομάδα να πετυχαίνει εύκολους πόντους μέσα στη ρακέτα της Δόξας αλλά και με αρκετά μακρινά σουτ τριών πόντων χωρίς πίεση.

Τα πράγματα άλλαξαν στο 4ο δεκάλεπτο όταν οι παίχτες της Δόξας αποσυντόνισαν στην επίθεση την αντίπαλη ομάδα παίζοντας δυνατή άμυνα, φορτώνοντας συγχρόνως με φαουλ τους αντιπάλους. Επιθετικά ανέβηκαν πολύ βγάζοντας αρκετούς αιφνιδιασμούς και σκοράροντας από μέση και μακρινή απόσταση. Η διαφορά έφθασε και στους 17 πόντους. Στο τέλος εκεί που όλα έδειχναν ότι θα ξεπερνούσε τους 20 πόντους, από διαδοχικά λάθη στα τελευταία δευτερόλεπτα των παιχτών της Δόξας περιορίστηκε κάτω από το όριο των 15 πόντων, που ήταν η διαφορά στον αγώνα του 1ου γύρου. Τελικα η νίκη της Δόξας με σκορ 82-68 κρίνεται απόλυτα δίκαιη.

Δεκάλεπτα: 18-18, 31-32, 56-55, 82-68.

Προηγουμενο αρθρο
Η πληρωμένη «επανάσταση» της ΕΡΤ
Επομενο αρθρο
Η 1η Μαρτίου είναι Παγκόσμια Ημέρα Πολιτικής Προστασίας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.