HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΠήρε το ροζ φύλλο αγώνα σήμερα η Δόξα

Πήρε το ροζ φύλλο αγώνα σήμερα η Δόξα

Νικήτρια αναδείχτηκε η Δόξα με σκορ 89-73 σήμερα (21/3) στο κλειστό γήπεδο με αντίπαλο την ομάδα του Λαυρίου.

Το παιχνίδι ξεκίνησε υποτονικά από τη Δόξα με πολλά άστοχα σουτ, που έδωσε τη δυνατότητα στο Λαύριο να προηγηθεί με 8-0. Η Δόξα κατάφερε να σκοράρει μετά το πεντάλεπτο του πρώτου 10λεπτου και ακολουθούσε συνέχεια στο σκορ. Στο δεύτερο δεκάλεπτο άλλαξαν κάπως τα πράγματα από πλευράς ευστοχίας χωρίς όμως να αλλάξει ο ρυθμός που ήταν κάπως αργός.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερο από το πρώτο, με τους παίχτες της τοπικής ομάδας να δείχνουν μεγαλύτερη ζωντάνια πετυχαίνοντας καλάθια, κερδίζοντας ταυτόχρονα και φαουλ. Σιγά –σιγά η διαφορά άρχισε να ανοίγει και προς το τέλος του αγώνα μετά από πολλά σκαμπανεβάσματα, έφτασε τους 17 πόντους, όση ήταν και η διαφορά που είχε χάσει στην έδρα του Λαυρίου. Όμως ένα αχρείαστο φαουλ ένα δευτερόλεπτο πριν τη λήξη στο κέντρο του γηπέδου, έδωσε τη δυνατότητα στο Λαύριο να ρίξει τη διαφορά στους 16 πόντους.

Σε γενικές γραμμές η Δόξα ήταν καλύτερη από το Λαύριο που σήμερα τουλάχιστον δεν δικαιολόγησε την υψηλή βαθμολογική θέση που κατέχει.

Δεκάλεπτα: 14-18, 32-30, 53-44, 89-73.

Προηγουμενο αρθρο
Και Λευκαδίτες μαθητές στο πρόγραμμα Euroscola
Επομενο αρθρο
Η Μελβούρνη των Ελλήνων – Της Ιουστίνης Φραγκούλη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.