HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΠήρε το «ρόπαλο» του Ηρακλή η Νίκη Λευκάδας!

Πήρε το «ρόπαλο» του Ηρακλή η Νίκη Λευκάδας!

Άλλη μια νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό της η ομάδα της Νίκης Λευκάδας με αντίπαλο αυτή τη φορά τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη, τον οποίο και κατέβαλε με σκορ 42-78.

Το σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι ήταν σημαντικό για την τοπική ομάδα γιατί έπρεπε να διατηρήσει το αήττητο αλλά και επειδή δεν είχε κερδίσει ποτέ τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη. Τα κορίτσια του Νίκου Δουβίτσα και θεοδόση Βαφιά μπήκαν δυνατά στον αγώνα και από νωρίς πήραν την πρωτοπορία στο σκορ μη αφήνοντας περιθώρια στις αντίπαλες παίχτριες να τους αμφισβητήσουν τη νίκη.

Η ομάδα της Νίκης ήταν σοβαρή και στηρίχτηκε σε όλες τις παίχτριες και στις μικρότερες για αρκετό χρονικό διάστημα. Έκαναν αυτά που έπρεπε στην άμυνα τα οποία δουλεύουν καθημερινά στις προπονήσεις και περιόρισαν τον Ηρακλή στους 42 πόντους όταν ο μέσος όρος του μέχρι σήμερα ήταν 52 πόντοι. Στην επίθεση ήταν μεθοδικές με πλουραλισμό στο σκοράρισμα τελειώνοντας τις περισσότερες προσπάθειες. Ο Ηρακλής σε κανένα σημείο του αγώνα δεν μπόρεσε να αντισταθεί και έτσι η Νίκη κατέκτησε το 15ο ροζ φύλλο αγώνα.

Δεκάλεπτα: 9-16, 17-38, 30-59, 42-78.

Επόμενος αγώνας της Νίκης στις 15/2 στο κλειστό γήπεδο με την Ασπίδα Ξάνθης.

Προηγουμενο αρθρο
Επιχείρηση Ι&Σ Σκλαβενίτης: Στο επίκεντρο ο άνθρωπος
Επομενο αρθρο
Αποκριάτικος χορός Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.