HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΠανέμορφη και ευρηματική η παράσταση του Παιδικού Χορευτικού του Ορφέα

Πανέμορφη και ευρηματική η παράσταση του Παιδικού Χορευτικού του Ορφέα

Της Καίτης Κακαβούλη

Μια πολύ όμορφη παράσταση δημιούργησε και παρουσίασε η υπεύθυνη του παιδικού χορευτικού του Ορφέα κ. Δήμητρα Χατζηπαπά στο Ανοιχτό Θέατρο, το Σάββατο 27/6, στα πλαίσια των ετήσιων εκδηλώσεων που πραγματοποιεί το σωματείο κάθε τέτοια εποχή.

Θέατρο και μουσική πλημμύρισαν τη σκηνή του Ανοιχτού Θεάτρου, αφού μέσα από τα δρώμενα στη σκηνή παρουσιάστηκαν κομμάτια από τη μουσική ιστορία της Ελλάδας και ιδιαίτερα των Επτανήσων, ξεκινώντας από το 17ο αιώνα και φτάνοντας στον Ελληνικό κινηματογράφο της δεκαετίας του ’60.

Συγκινητικές στιγμές της εκδήλωσης ήταν η βράβευση του Βασίλη Θερμού για την προσφορά του. Υπήρξε χορευτής, πρόεδρος και εργάτης του Ορφέα μια ολόκληρη ζωή. Επίσης στην εκδήλωση τιμήθηκε ο Διονύσης Τσουράκης από την Ζάκυνθο. Πρόκειται για τον ιππότη που στις πρόσφατες εκδηλώσεις της GIOSTRA DI ZANTE αγωνίστηκε και κέρδισε για λογαριασμό του Ορφέα. Ο «ιππότης» προσέφερε στο σπαθί της νίκης στον Ορφέα και ο Ορφέας τον “έχρισε” Λευκαδίτη.

line3

Προηγουμενο αρθρο
Κατασκήνωση στην Πόλη 2015
Επομενο αρθρο
Αναβολή των αγώνων στίβου «ΒΕΡΓΙΝΕΙΑ 2015»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.