HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΠανήγυρις Αγίου Νικολάου στο Ρέμα Καρυωτών

Πανήγυρις Αγίου Νικολάου στο Ρέμα Καρυωτών

ΕΝΟΡΙΑ ΠΑΜΜΕΓΙΣΤΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ ΚΑΡΥΩΤΩΝ ΛΕΥΚΑΔΟΣ

Π Α Ν Η Γ Υ Ρ Ι Σ
ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
στο ΡΕΜΑ ΚΑΡΥΩΤΩΝ

Την ΠΕΜΠΤΗ 10 Μαΐου, επέτειος της μετακομιδής του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Νικολάου, Επισκόπου Μύρων της Λυκίας του Θαυματουργού, εορτάζει με κάθε εκκλησιαστική λαμπρότητα, το Ομώνυμο Ιερό Παρεκκλήσι του Αγίου Νικολάου, στο «Ρέμα».

Ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, θ’ αρχίσει στις 6.30 μ.μ. της Τετάρτης.

Την ΠΕΜΠΤΗ το πρωί και ώρα 7.15 π.μ. θ’ αρχίσει ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.
Το απόγευμα και ώρα 6.00 μ.μ. θα ψαλεί η Ιερά Παράκληση του Αγίου.

Ο Ιερός Ναός θα παραμείνει ανοικτός την Τετάρτη, από τις 5.00 μ.μ. έως τις 9.00 μ.μ. και την Πέμπτη το απόγευμα από τις 5.30 έως τις 8.30 μ.μ..

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ:
Όσοι ευλαβείς χριστιανοί επιθυμούν να προσκομίσουν άρτους για την Ιερά Πανήγυρη, να τους φέρουν τεμαχισμένους, έτοιμους για διανομή, εκτός από τον άρτο που θα παραλάβουν, λόγω έλλειψης σχετικού χώρου για την ετοιμασία τους.

Οδηγίες πρόσβασης: Ερχόμενοι από Λευκάδα προς Καρυώτες στρίβουμε αμέσως δεξιά μετά το κάμπινγκ “ΚΑΡΥΩΤΕΣ” στην είσοδο του χωριού. Ακολουθούμε την πορεία του δρόμου και στην αριστερή πλευρά περνάμε το Κοιμητήριο του χωριού. Στα 80 μέτρα συναντάμε πινακίδα για Άγιο Νικόλαο (δεξιά). Ακολουθούμε αυτή την πορεία οδηγούμενοι από τις σχετικές πινακίδες.

Προηγουμενο αρθρο
Η πρώτη εικόνα μπαίνοντας στη Λευκάδα
Επομενο αρθρο
Βασιλική - εικόνες καταστροφής

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.