HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΠαναθηναϊκός-Νίκη Λευκάδας 46-73 – Στην πέμπτη θέση η Νίκη Λευκάδας

Παναθηναϊκός-Νίκη Λευκάδας 46-73 – Στην πέμπτη θέση η Νίκη Λευκάδας

ΑΝΕΤΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Εύκολο «ροζ φύλλο» για την Νίκη Λευκάδας, η οποία επικράτησε του ουραγού Παναθηναϊκού με σκορ 46-73 στο Κλειστό «Π. Γιαννακόπουλος» της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Με τον αγώνα αυτό ολοκληρώθηκε η φετινή σεζόν που βρήκε την ομάδα μας να τερματίζει για δεύτερη συνεχή χρονιά στην πέμπτη θέση της Α1 Μπάσκετ Γυναικών.

Xρόνο συμμετοχής στην αναμέτρηση πήραν και οι μικρές Πολίτη, Πούλια, Ιωακειμίδου και Μπάλτσα, με τις δύο τελευταίες μάλιστα να πετυχαίνουν και καλάθι.

Τα δεκάλεπτα
: 14-10, 21-30, 33-55, 46-73

Παναθηναϊκός (Καντζιλιέρης): Ακρίβου 5 (1), Τσινέκε 15, Μουρίκη, Τσέτα 1, Κοίλια Π., Κοίλια Ν. 2, Μπρούλια, Γάτου, Γκαγκανάτσου 3 (1), Ζαρρή 7, Εζέτζα-Τσινάσα 10, Κακούρη 3 (1)

Νίκη Λευκάδας (Δουβίτσας): Τελίδου 12 (2), Πολίτη, Ιωακειμίδου 2, Γουάιτιντ 20, Τσαμπούρη 2, Μπάλτσα 2, Ντάναμ 15, Όστρια 13 (1), Τσέρου 6 (2), Πούλια, Κοντογεώργου 1

ΔΟΥΒΙΤΣΑΣ: ΔΙΚΑΙΗ Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Την ακόλουθη δήλωση έκανε ο προπονητής μας Νίκος Δουβίτσας μετά την ολοκλήρωση του αγώνα μας με τον Παναθηναϊκό, που ήταν και ο τελευταίος της αγωνιστικής περιόδου:

«Άλλη μια σεζόν τελείωσε για την ομάδα μας. Κάναμε μια καλή χρονιά και θα μπορούσαμε να τερματίσουμε στην τέταρτη θέση αν ήμασταν πιο προσεκτικοί. Πιστεύω όμως πως η βαθμολογία είναι δίκαιη»

Αναλυτικά η τελική βαθμολογική κατάταξη:

Ολυμπιακός 44

Φάρος Κερατσινίου 40

Πανιώνιος 39

Δάφνη Αγ. Δημητρίου 34

———————————–

Νίκη Λευκάδας 34

ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ 34

Αθηναϊκός 32

———————————–

Εσπερίδες Καλλιθέας 32

Πρωτέας Βούλας 32

Ολυμπιακός Βόλου 27

Παναθλητικός 26

———————————–

Παναθηναϊκός 22

Προηγουμενο αρθρο
Φωτορεπορτάζ από τον αγώνα Τηλυκράτη - Ηρακλή
Επομενο αρθρο
Η Βιβή Κοψιδά - Βρεττού στη Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

2 Σχόλια

  1. Άγγελος Σταγιάνος
    30 Απριλίου 2018 at 19:55 — Απάντηση

    Είναι στο χέρι μας να μην το επιτρέψουμε… Και ο επαγγελματικός ερασιτεχνισμός, είναι μία αξία ζωής
    που δεν διδάσκεται!!!

  2. αθλητικος
    30 Απριλίου 2018 at 11:05 — Απάντηση

    Μπραβο στη Νικη μας!!

    ΓΙΑ ΤΗ ‘’ΔΟΞΑ’’ μας

    Υπηρξε η αγαπημενη μας και η ..ελιτ εκφραση μας
    Εκει,στην ασφαλτο του γυμνασιου αρρενων κι αργοτερα στο κλειστο που τα αγορια (γυμνασιοπαιδα πιο πολύ,δικα μας παιδια) εχοντας νου και παραστημα,μας χαριζαν συγκινησεις.
    Κι ηρθε η ..επαγγελματικη ανελιξη…
    Αγνωστα ατομα παιζουν στο παρκε και ακομα πιο αγνωστα οδηγουν τον συλλογο πλαισιομενα με δικους μας παραγοντες,εντιμους και γνωστες του χωρου.
    Δεν φτανει όμως αυτό αλλα κατω από μυστικες συνθηκες ανεβαινουμε στην πρωτη εθνικη κι αυτό μας αρεσει. Αρεσει σε ολους μας,σε ολους τους Λευκαδιτες. Μονο που δεν ξερουμε ουτε πως ουτε σε ποιον το χρωσταμε..
    Αγωνιζεται η ομαδα μια χρονια,πεφτει αλλα ο κοσμος την στηριζει ,γεμιζει το κλειστο, παροτρυνει τους παικτες,στηριζει τους συμβουλους και μ αυτό αποδεικνυει ότι θελει συνεχεια στο οραμα .
    Η ομαδα ξεκιναει με μια περηφανη νικη την Καστορια κι άλλη περηφανη νικη εξω,κι άλλη κι άλλη αλλα χανει εδώ μεσα και απογοητευει,ξανα τα ιδια ..μεχρι που στα χερια εμπειρου παιχτη μας μενει η μπαλλα και τελειωνει ο χρονος,ληγει το ματς,χανουμε,ξανα εδώ μεσα!!..
    Αρχιζουν οι ψιθυροι(ειχαν αρχισει 2-3 μηνες πριν βεβαια) ότι κατι συμβαινει,ότι παιρνει δυσκολους αγωνες εξω,ότι χανει εδώ μεσα,ότι χανει κυριως στα τελευταια λεπτα. Φευγει ο προπονητης(λενε ότι καποιοι βλοσηροι παιχτες δεν τον…ηθελαν!!) και συνεχιζουμε πιο…οικονομικα, με τον βοηθο!! Το ΔΣ απορρημενο,γκρινιαρικο,αβουλο!!
    Κι οι φιλαθλοι,οι αγνοι φιλαθλοι που πιστεψαν στο οραμα, γυριζουν την πλατη.¨Κατι εχουν στησει¨ακουγεται.Κι αυτος ο ψιθυρος μεγαλωνει και ξεγυμνωνεται η εξεδρα κι ολη την ωρα οι συμβουλοι κοιταζουν αν ηρθε ο ταδε και ο δεινα που δεν ελειπαν ποτε. Δεν ηρθαν και δεν θα ξαναρθουν οι αγνοι φιλαθλοι που αντι να βλεπουν τα παιδια τους να παιζουν,στηριζαν τη φανελλα και τη Λευκαδα αλλα προδοθηκαν!!
    Τα τελευταια παιγνιδια ισα που τα καλυπτουν και τα τοπικα sites!!! Καλα κανουν,πολύ καλα!!
    Βλοσηροι παιχτες δενουν δηθεν τα χερια τους λογω..τραυματισμου,άλλος χανεται στο γηπεδο αλλα λιγο πριν ληξει ξεσπαει ..αγωνιστικα κι η ομαδα κερδιζει με..οσους ποντους εκεινος ηθελε..Πολλα λεγονται …Πολλα!!
    Κολπα αγνωστα στα παιδια του τεραιν του γυμνασιου, αγνωστα και στους φιλαθλους μας, μα γνωστα στα διαφορα blogs που μας ξεκατινιαζουν..
    Για να μην πολυλογουμε, αυτά τα κολπα στην Λευκαδα αν περασαν μια χρονια,ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΟΥΝ.-
    Θελουμε εντιμους αγωνες κι οπου παμε,οπου σταθουμε.
    Στηριζουμε την ΔΟΞΑ μας, τη φανελλα,την Λευκαδα μας.
    Και στηριζομαστε σ εμας τους Λευκαδιτες,τους συμβουλους και την ψυχη που καταθετουμε κάθε σαββατο στο κλειστο.
    Δεν ¨πονταρουμε¨, δεν γουσταρουμε τετοια και οποιος εχει αυτά κατά νου,να μην πατησει στη Λευκαδα.
    Κι ακομα οσοι αυταρεσκα νομιζουν ότι μας κοροιδευουν και παιζουν ψιλο-παιχνιδακια στην πλατη μας, ας μας κανουν το χατηρι να μην ξαναπατησουν το ποδι τους εδώ γιατι πλεον τους γνωριζουμε.
    Ας τρωνε σε παραλιακα ταβερνακια ,καλωδιομενοι(μπας και χασουν καμια…εξελιξη) γλυφοντας ο ενας τον άλλο (μαζι με τα σαγανακια και τις γαριδες τους) κι ας μας αφησουν ησυχους,νυχτα. Ας συνεχισουν εκει που γραφουν τα blogs..
    Μας πικρανε η παρουσια τους , δεν μας βοηθησε,τους καταγραφουμε με μελανα γραμματα κι ας τους επεφημουσαμε με τα μικρα τους ονοματα στο κλειστο. Προτιμουσαμε εντιμα την 6-7η θεση κι όχι…με τα κολπα τους.
    Τωρα μαθαμε!!

    Ερασιτεχνης αθλητικογραφος

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.