HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΠανηγύρι στα Πλατύστομα παραμονή και ανήμερα της Αγίας Παρασκευής

Πανηγύρι στα Πλατύστομα παραμονή και ανήμερα της Αγίας Παρασκευής

Πανηγύρι στα Πλατύστομα παραμονή και ανήμερα της εορτής της Αγίας Παρασκευής

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πλατυστόμων «Η Κόκκινη Εκκλησιά» σας προσκαλεί 25 και 26 Ιουλίου στα Πλατύστομα που πανηγυρίζουν.

Στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής την Τετάρτη 25 Ιουλίου και ώρα 7:00 μ.μ. θα τελεστεί ο Πανηγυρικός Εσπερινός και την Πέμπτη 26 Ιουλίου θα τελεστεί ο Όρθρος ώρα 7:30 π.μ. και η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία ώρα 8:30 π.μ.

Στην πλατεία του χωριού το βράδυ της Τετάρτης και της Πέμπτης ο πολιτιστικός σύλλογος του χωριού σας προσκαλεί σε λαϊκοδημοτικό πανηγύρι, που συνδιοργανώνει με τον Δήμο Λευκάδας.

Την Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018 θα μας διασκεδάσουν ο Θοδωρής Χαλιάσος στο κλαρίνο, στο τραγούδι ο Νίκος Σιώλιας και η Τασούλα Θεμελή και στην κιθάρα ο Βασίλης Φωτίου.

Την Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018 θα μας διασκεδάσουν ο Δημήτρης Λαμπάκης στο κλαρίνο και στο τραγούδι η Διαλεχτή και ο Δημήτρης Τζουμερκιώτης.

Στο χώρο του πανηγυριού θα βρείτε παγωμένα ποτά, σουβλάκια και ντόπια ψητή προβατίνα. Είσοδος και χορός ελεύθερα. Ώρα έναρξης: 23:00 μ.μ.

Προηγουμενο αρθρο
Παράσταση παραδοσιακών χορών από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Η Θεοτόκος» Βόνιτσας
Επομενο αρθρο
Ανακοίνωση Διοικητή Νοσοκομείου Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.