HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠαράνομη η σημερινή εκπροσώπηση της Ένωσης Ξενοδόχων Λευκάδας

Παράνομη η σημερινή εκπροσώπηση της Ένωσης Ξενοδόχων Λευκάδας

ΠΑΡΑΝΟΜΗ η ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ της ΕΝΩΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ
Κοινοποίηση : Περιφέρεια Ιονίων Νήσων
Δήμος Λευκάδας
Επιμελητήριο Λευκάδας

Τα υπογράφοντα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων με την παρούσα ανοιχτή επιστολή μας προς την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων, ενημερώνουμε και καταγγέλλουμε τις παράνομες και αντικαταστατικές ενέργειες του προέδρου του Δ.Σ. Θερμού Μανόλη. Συγκεκριμένα με συνεχείς μεθοδεύσεις, αρνείται πεισματικά να λειτουργήσει μέσα στα καθορισμένα από το καταστατικό της Ένωσης πλαίσια και χρησιμοποιεί την σφραγίδα της Ένωσης για προσωπικά και ιδιοτελή συμφέροντα.

Το καταστατικό μας, ορίζει ότι η θητεία του ΔΣ είναι δυο χρόνια. Ο πρόεδρος έχει εξαντλήσει τα 3 χρόνια και συνεχίζει να αρνείται εκλογές στην Ένωση.

Το καταστατικό ορίζει ότι το Δ.Σ. οφείλει να συνεδριάζει μια φορά τον μήνα σε τακτική βάση. Ο πρόεδρος ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΑΛΕΣΕΙ ΠΟΤΕ το Δ.Σ. εδώ και 3 χρόνια. Έγινε μια μοναδική σύγκλιση όταν τον εκλέξαμε (σχεδόν ομόφωνα) πρόεδρο και έκτοτε δεν έγινε ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ.

Στις επανειλημμένες φωνές για σύγκλιση Δ.Σ. απαντούσε είτε αόριστα, είτε υποτιμητικά, είτε ότι «κάποιος» θα λείπει την ημερομηνία αυτή που του προτείναμε.

Για Γενική Συνέλευση ούτε λόγος ……
Όταν είναι καλοκαίρι «οι συνάδελφοι έχουν δουλειές με τα ξενοδοχεία…!!! », τον χειμώνα «οι συνάδελφοι είναι στην Αθήνα και αλλού για ξεκούραση…!!!!», Πάσχα και Χριστούγεννα «οι συνάδελφοι είναι με τις οικογένειές στους ….!!!»

Εν τω μεταξύ ο ίδιος ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ εκδίδει ανακοινώσεις (το καταστατικό ορίζει ότι υπογράφει και ο γραμματέας ), ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ κρατάει τα έσοδα – έξοδα της Ένωσης (ο ταμίας ζητάει επί ματαίω ενημέρωση…) ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ συμμετέχει σε επιτροπές και όπου αλλού καλείται η Ένωση να εκφράσει άποψη.

Πριν λίγο καιρό διαβάσαμε ότι συγκαλεί δια του ηλεκτρονικού τύπου Γ.Σ. χωρίς καμία γνώση και γνώμη του ΔΣ και χωρίς καμία προσωπική ή με μήνυμα ή με mail πρόσκληση σε συναδέλφους και χωρίς αναφορά σε θέματα ημερήσιας διάταξης. Φυσικά στην Συνέλευση δεν πήγε σχεδόν κανένας …

ΖΗΤΑΜΕ από την Π.Ο.Ξ. να θέσει τέλος στην αυθαιρεσία του προέδρου και να τον υποχρεώσει σε σύγκλιση αρχικά του Δ.Σ. για να μας ενημερώσει για τα 3 χαμένα χρόνια της Ένωσης και εν συνεχεία να προγραμματίσουμε κατάλληλα, ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ και ΕΚΛΟΓΕΣ.

ΖΗΤΑΜΕ από όλους τους φορείς που κοινοποιούμε την παρούσα (την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, τον ΔΗΜΟ Λευκάδας και το Επιμελητήριο Λευκάδας) να ΜΗΝ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ υπόψη τις προσωπικές απόψεις του, γιατί δεν εκφράζουν την Ένωση και ο ίδιος λειτουργεί εκτός καταστατικού.

ΖΗΤΑΜΕ από το πρωτοδικείο Λευκάδας να ορίσει προσωρινό συμβούλιο με ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΜΑ και ΑΠΟΣΤΟΛΗ την διενέργεια εκλογών νέου Συμβουλίου (αν ΔΕΝ υπακούσει στην παρέμβαση της ΠΟΞ).

Η ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ, ΔΕΝ ιδρύθηκε για ιδιοτελή συμφέροντα μελών και προέδρων, ιδρύθηκε και λειτούργησε με σκοπό και όραμα την ανάδειξη και επίλυση των προβλημάτων των ξενοδόχων του νησιού και την χάραξη (σε συνεργασία με όλους τους άλλους φορείς) μιας τουριστικής πολιτικής που θα συμβάλλει στην συνεχή βελτίωση του παραγόμενου τουριστικού προϊόντος.

Λευκάδα 22/12/19

Τα μέλη του Δ.Σ.
Γράψας Νίκος ξενοδοχείο ΕΝΟΔΙΑ
Μίγκου Άννα ξενοδοχείο ΓΚΡΑΝ ΝΕΦΕΛΗ
.

Προηγουμενο αρθρο
Ο Άγιος Βασίλης κατέφθασε με βάρκα στη Βασιλική!
Επομενο αρθρο
Όταν η αρχιτεκτονική νοιάζεται για τις… γάτες

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.