HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠαράσταση διαμαρτυρίας στην Κτηματική Υπηρεσία και στο Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισαν οι κάτοικοι του Αγίου Νικήτα

Παράσταση διαμαρτυρίας στην Κτηματική Υπηρεσία και στο Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισαν οι κάτοικοι του Αγίου Νικήτα

Χθες, Σάββατο 27 Ιούλη, μετά την πρώτη ανοικτή συνέλευση κατοίκων του Αγίου Νικήτα για την επανοικειοποίηση της παραλίας του Μύλου, ανασυνταχθήκαμε, μετρήσαμε τις δυνάμεις μας και αποφασίσαμε για αύριο Δευτέρα 29 Ιούλη:

– παράσταση διαμαρτυρίας στην Κτηματική Υπηρεσία Λευκάδας, στις 12:30μμ

– παρέμβαση στο δημοτικό συμβούλιο Λευκάδας, στις 3μμ

Η παράσταση διαμαρτυρίας στην κτηματική υπηρεσία έχει ως σκοπό να αναδείξει στη δημόσια σφαίρα ότι, για άλλη μια φορά, η εν λόγω υπηρεσία στάθηκε στο πλευρό των επίδοξων καταπατητών του Μύλου, «δωρίζοντας» δημόσια γη για εγκατάσταση καντίνας .

Η παρέμβαση στο δημοτικό συμβούλιο, από την άλλη, απαιτεί την απο-εμπορευτοποίηση της παραλίας και θέλει να καταστήσει σαφές ότι δεν θα ανεχτούμε τίποτα λιγότερο.

Καλούμε όλους εσάς που αντιλαμβάνεστε τους δημόσιους χώρους ως αδιαπραγμάτευτα αγαθά να ενισχύσετε τον αγώνα μας με την φυσική σας παρουσία στις παραπάνω δράσεις. Όλοι μαζί θα επανοικειοποιηθούμε ότι δικαιωματικά μας ανήκει.

Ανοικτή Συνέλευση Κατοίκων Αγίου Νικήτα

Προηγουμενο αρθρο
Ετσι θα κυβερνηθούν οι δήμοι και οι περιφέρειες -Τι περιλαμβάνει το σχέδιο του ΥΠΕΣ
Επομενο αρθρο
Airbnb: Η Λευκάδα στην 11η θέση των ελληνικών πόλεων με τις περισσότερες καταχωρήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.