HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΠαράσταση Παιδικής – Νεανικής Χορωδίας και του Τμήματος Εκμάθησης Μουσικών Οργάνων Ορφέα

Παράσταση Παιδικής – Νεανικής Χορωδίας και του Τμήματος Εκμάθησης Μουσικών Οργάνων Ορφέα

Την Κυριακή, 23 Ιουνίου 2019 πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Μουσικού Σχολείου Λευκάδας η ετήσια καλοκαιρινή παράσταση της Παιδικής – Νεανικής Χορωδίας και του Τμήματος Εκμάθησης Μουσικών Οργάνων (κιθάρα, πιάνο, βιολί, μαντολίνο) του Μουσικοφιλολογικού Ομίλου Λευκάδας «ΟΡΦΕΥΣ 1937».

Σε μια κατάμεστη αίθουσα τα παιδιά της Παιδικής-Νεανικής Χορωδίας και της Μουσικής Σχολής του «Ορφέα» εκτέλεσαν διάφορα κομμάτια με κιθάρα, πιάνο, βιολί ή μαντολίνο και εντυπωσίασαν γονείς και φίλους με τις επιδόσεις τους. Για άλλη μια χρονιά ο «Ορφέας» Λευκάδας κάνει την διαφορά και το αποδεικνύει με την εκδήλωση της Μουσικής σχολής του. Πλήθος κόσμου ήρθε να απολαύσει και να θαυμάσει όλα παιδιά, τα οποία μαζί με τους δασκάλους τους και με πολύ μεράκι και αγάπη για την τέχνη κατάφεραν να παρουσιάσουν ένα τόσο ωραίο αποτέλεσμα επιβεβαιώνοντας πως η μουσική επηρεάζει θετικά τον συναισθηματικό κόσμο των παιδιών, βοηθά στην ανάπτυξή τους και στη διαμόρφωση μιας ισορροπημένης προσωπικότητας.

Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά και στους δασκάλους για την πολύ καλή δουλειά που γίνεται τόσο στο Τμήμα Εκμάθησης Μουσικών Οργάνων όσο και στην Παιδική-Νεανική Χορωδία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί τους γονείς που εμπιστεύονται στον «Ορφέα» την μουσική παιδεία των παιδιών τους, τα παιδιά για το άριστο αποτέλεσμα, τον Διευθυντή του Μουσικού Σχολείου κο Κονιδάρη καθώς και την κα Αρματά για την συνεργασία και την φιλοξενία της εκδήλωσης στο χώρο του Μουσικού Σχολείου. Πολλά συγχαρητήρια και στους υπεύθυνους καθηγητές, Βανέσσα Αθανασίου (βιολί), Μαρία Γιαννικοπούλου (κιθάρα), Δημήτρη Γιαννικόπουλο (κιθάρα), Χάρη Οικονόμου (κιθάρα), Ελένη Περδικάρη (πιάνο – Παιδική-Νεανική Χορωδία), Κώστα Τσίντζα (μαντολίνο).

Κλείνοντας να ευχαριστήσουμε και το Ζαχαροπλαστείο “Il Sapore” για το γλυκό κέρασμα που προσέφερε στους μικρούς και μεγάλους μουσικούς του «Ορφέα».

Εκ του ΔΣ

Προηγουμενο αρθρο
Παραδοσιακή Χορευτική βραδιά Χορευτικού Ομίλου Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Ετήσια «Παραδοσιακή Χορευτική Βραδιά» της Νέας Χορωδίας Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.