HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠαραμονή Χριστουγέννων στη Λευκάδα – Κάλαντα από την Αγιομαυρίτικη Παρέα

Παραμονή Χριστουγέννων στη Λευκάδα – Κάλαντα από την Αγιομαυρίτικη Παρέα

Πλημμύρισε κόσμο η κεντρική αγορά της Λευκάδας σήμερα παραμονή Χριστουγέννων. Και δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά αφού ο ηλιόλουστος και ζεστός καιρός ήταν σύμμαχος μας.

Γιορτινή ατμόσφαιρα επικρατούσε από νωρίς σήμερα το πρωί στην κεντρική αγορά της Λευκάδας. Η μέρα ξεκίνησε με τις παρέες των μικρών που ξεχύθηκαν στα καταστήματα και στις υπηρεσίες για να ψάλλουν τα κάλαντα.

Ο περίπατος στην κεντρική αγορά σήμερα ήταν μια ευκαιρία για ξαναντάμωμα γνωστών και φίλων που ήρθαν στο νησί να περάσουν τις γιορτές. Μαθητές και φοιτητές βρήκαν ευκαιρία να ξανασμίξουν μετά το καλοκαίρι και βεβαίως οι ντόπιοι που έκαναν τα τελευταία ψώνια των γιορτών.

Η Φιλαρμονική που κάθε τέτοιες μέρες δίνει τον εορταστικό τόνο, πραγματοποίησε την καθιερωμένη εμφάνιση της στην κεντρική αγορά ψάλλοντας Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα.

Τη δική της νότα στη σημερινή εορταστική ατμόσφαιρα πρόσθεσε και η Αγιομαυρίτικη Παρέα. Έψαλε τα κάλαντα στο Νοσοκομείο, στο Γηροκομείο και βεβαίως στην κεντρική αγορά και την Πλατεία.

Προηγουμενο αρθρο
Χριστουγεννιάτικα κάλαντα από τη Φιλαρμονική Λευκάδας (Φωτό + video)
Επομενο αρθρο
Νέος Πρόεδρος στον Σύλλογο Επαγγελματιών Νικιάνας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.