HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠαρουσίαση Λευκαδίτικου Πρωινού στην έκθεση HO.RE.CA

Παρουσίαση Λευκαδίτικου Πρωινού στην έκθεση HO.RE.CA

Φωτορεπορτάζ: Ελεάννα Ματαράγκα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χτες (7/2) η παρουσίαση του Λευκαδίτικου πρωινού στην έκθεση HO.RE.CA, στον εκθεσιακό χώρο της περιοχής του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος. Την εκδήλωση παρουσίασε ο Γιώργος Πίττας. Το Λευκαδίτικο Πρωινό παρουσίασε η εκλεκτή Λευκαδίτισσα, Όλγα Μανωλίτση. Δεκαπέντε περίπου τοπικές επιχειρήσεις έστειλαν προϊόντα τους. Από την Ένωση ξενοδόχων παραβρέθηκε ο αντιπρόεδρος Άγγελος Καββαδάς. Επίσης ο Μάνος Μανωλικάκης και η σύζυγος του Gabriella Bregula. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν με τοπικές ενδυμασίες δυο ζευγάρια από το χορευτικό τμήμα του συλλόγου Λευκαδίων Ηλιούπολης. Την έκθεση επισκέφτηκε επίσης και ο βουλευτής Λευκάδας κ. Γρηγόρης με το σύζυγό του. Σημαντική επίσης ήταν οι συμβολή των κυριών: Θεοδώρας Μανωλίτση, Ευγενίας και Παναγιώτας Γράψα και Ιωάννας Λογοθέτη.

IMG_3380

To «Ελληνικό Πρωινό» είναι ένα πρόγραμμα του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος που επικεντρώνεται στην ελληνική γαστρονομική μας παράδοση, με στόχο κατά πρώτο λόγο να αναδείξει τον πλούτο και την ιδιαιτερότητα των τοπικών προϊόντων και της τοπικής κουζίνας, και κατά δεύτερο λόγο, να αποτελέσει κύριο στοιχείο της ταυτότητας του ελληνικού ξενοδοχειακού προϊόντος και κατ’ επέκταση εργαλείο προώθησης του ελληνικού τουρισμού. Στο πρόγραμμα αυτό έχουν ενταχθεί και ξενοδοχεία της Λευκάδας και ο τελικός στόχος είναι να μπουν όσο το δυνατόν περισσότερα καταλύματα από το νησί μας.

Προηγουμενο αρθρο
Καρδιοχτύπησε τους θεατές η Δόξα
Επομενο αρθρο
Όταν οι αμυγδαλιές ανθίζουν στα χαλάσματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.