HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΠαρουσίαση του βιβλίου «Ο επισκέπτης του Χειμώνα» της Κατερίνας Λιβιτσάνου – Ντάνου στο Αγρίνιο

Παρουσίαση του βιβλίου «Ο επισκέπτης του Χειμώνα» της Κατερίνας Λιβιτσάνου – Ντάνου στο Αγρίνιο

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Ταχ. Δ/νση: Δαγκλή 27
30 100 ΑΓΡΙΝΙΟ
Τηλ: 2641360614
Αγρίνιο 20 Ιανουαρίου 2017
E-mail: politismos@agrinio.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου στο κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος η παρουσίαση του βιβλίου «Ο ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ» της φιλολόγου Κατερίνας Λιβιτσάνου – Ντάνου.

Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν η Κοινωφελής ΕπιχείρησηΔήμου Αγρινίου και οι εκδόσεις ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ . Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες η αίθουσα ήταν κατάμεστη από φίλους του βιβλίου.

Το συντονισμό έκανε ο φιλόλογος Λίνος Υφαντής, που προσφώνησε τους προσκεκλημένους και αναφέρθηκε στους ομιλητές, ενώ τόνισε συγκινημένος ότι δυόμισι χρόνια πριν παρουσίασε με τον αείμνηστο καθηγητή Αθανάσιο Παλιούρα (ήταν η τελευταία του δημόσια εμφάνιση) το «Αγκαλιά από κιμωλία» , προηγούμενο έργο της κ. Λιβιτσάνου,στην ίδια αίθουσα. Χαιρετισμό απηύθυναν:η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και πρόεδρος της ΚΕΔΑ Μαρία Παπαγεωργίου, ο Δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας, ο Υποδιοικητής της 6ηςΥΠΕ Μίλτος Ζαμπάρας και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλολόγων Αδάμης Ευθύμιος.

Για το βιβλίο μίλησαν: οι φιλόλογοι Ελένη Ζαμπάρα – Τζωρτζοπούλου και Ελένη Μπούτα , και η οδοντίατρος Ντίνα Παπακωνσταντίνου – Σιδέρη, η οποία διάβασε αποσπάσματα ενώ συγχρόνως έγινε και ψηφιακή παρουσίαση του βιβλίου.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Την εκδήλωση έκλεισε η κ. Λιβιτσάνου, η οποία ευχαρίστησε για την αθρόα προσέλευση παρά τις πολύ κακές καιρικές συνθήκες και μίλησε για την αξία του βιβλίου, ιδιαίτερα στις μέρες μας.

Παραβρέθηκαν: η Δημοτική Σύμβουλος Ευαγγελία Κραββαρίτη,η Πρόεδρος του «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» Διονυσία Σιαμαντά, η Πρόεδρος του «Κωσταντίνος Χατζόπουλος» Βασιλική Μαραγιάννη, η Πρόεδρος του Λαογραφικού Μουσείου Μαίρη Χρυσικοπούλου, η πρώην Αντιδήμαρχος Δ. Αγρινίου Κων/να Κατσαρή, , ο Πολιτευτής της ΛΑΕ Κολοβός Ιωάννης, ο πρόεδρος «Ηπειρωτών Αγρινίου» Ευάγγελος Ρέντζος, ο Πρόεδρος του «Ορφέα Αγρινίου» και Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Θέμις Γαμβρούλης, ο έφορος της ΓΕΑ Αγρινίου Χατζηγεωργίου Παναγιώτης , λογοτέχνες και άνθρωποι του πνεύματος, διευθυντές σχολείων , εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων και πολλοί φίλοι του βιβλίου.

Προηγουμενο αρθρο
Δημόσια Βιβλιοθήκη: πραγματοποιήθηκε η 1η συνάντηση της Λέσχης ανάγνωσης για το 2017
Επομενο αρθρο
Προσλήψεις 200 εποχικών στον ΕΛΓΑ για τις ζημιές του χιονιά

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.