HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΠαρουσίαση του παιδικού βιβλίου «Νάσος το ελεφαντάκι – Το μακρύ ταξίδι» στην αυλή του Fagottobooks

Παρουσίαση του παιδικού βιβλίου «Νάσος το ελεφαντάκι – Το μακρύ ταξίδι» στην αυλή του Fagottobooks

Το βιβλιοπωλείο Fagottobooks και οι εκδόσεις mamaya σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου «Νάσος το ελεφαντάκι- το μακρύ ταξίδι» την Παρασκευή 4 Αυγούστου στις 7.00 το απόγευμα, στην αυλή του βιβλιοπωλείου Fagottobooks, (Ζακύνθου 7, τηλ. 2645021095).

Η συγγραφέας Βιβή Καββαδά θα μας συστήσει τον Νάσο και παρέα με τα ζώα της ζούγκλας θα παίξουμε, θα διασκεδάσουμε και θα εικονογραφήσουμε το δικό μας παραμύθι.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Ο Νάσος, ενώ ζει ευτυχισµένος, πρέπει να αφήσει όσα αγαπάει για να σωθεί από τους λαθροκυνηγούς. Έτσι ξεκινάει το µακρύ ταξίδι. Θα µπορέσει να βρει ένα νέο σπίτι και να νιώσει πάλι χαρούµενος;
Το µικρό ελεφαντάκι πρωταγωνιστεί σε µια όµορφη ιστορία που φιλοδοξεί να διδάξει στα παιδιά τις έννοιες της προσφυγιάς, της τόλµης και της φιλοξενίας.

Περισσότερα για το βιβλίο εδώ

Η συγγραφέας Βιβή Καββαδά γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και έκανε μεταπτυχιακό στην Μηχανική Περιβάλλοντος στην Αγγλία. Από το 2010 γράφει στο προσωπικό της ιστολόγιο AromaTherapyCosmos για όσα την ενδιαφέρουν. Την αρωματοθεραπεία, την υγιεινή διαβίωση, το περιβάλλον, τα ταξίδια και τα βιβλία. Όταν απέκτησε τους γιούς της άρχισε να τους μιλά για την ζωή μέσα από τα παραμύθια.Έτσι το 2016 έγραψε την πρώτη της ιστορία για παιδιά με τίτλο «Νάσος το ελεφαντάκι – Το μακρύ ταξίδι». Και η περιπέτεια συνεχίζεται..

Η εικονογράφος Ελένη Πεχλιβάνη σπούδασε Ζωγραφική στην Ανώτατη ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ της Αθήνας με καθηγητές τους Γ. Ψυχοπαίδη και Α. Χριστάκη, από όπου αποφοίτησε τον Σεπτέμβριο του 2009. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της παρακολούθησε μαθήματα Χαρακτικής, Σκηνογραφίας και Φωτογραφίας.

Τον Μάρτιο και Οκτώβριο του 2010 ανέλαβε την οργάνωση του εικαστικού τμήματος με παιδιά ηλικίας 5-7 και 8-12 στο Μουσείο Μπενάκη, ενώ τον Φεβρουάριο του 2011 οργάνωσε το εικαστικό τμήμα με παιδιά ηλικίας 5-7 και 8-12 στο Μουσείο Ισλαμικής Τέχνης. Έχει πραγματοποιήσει τρεις ατομικές εκθέσεις και έχει συμμετάσχει σε πολλές ομαδικές/θεματικές.
Από το 2015 ασχολείται και με την παιδική εικονογράφηση. Για τη δημιουργία των σχεδίων της χρησιμοποιεί διάφορες τεχνικές και δε σταματά να πειραματίζεται με νέες μεθόδους και υλικά.

Ζει και εργάζεται στην Αθήνα. www.epehli.gr

Προηγουμενο αρθρο
Οι Πίτες του Γάμου
Επομενο αρθρο
Τμήμα Κτηνιατρικής Λευκάδας: Καταγραφή των Ιπποειδών

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.