HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠαρουσίαση υποψηφίων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στη Λευκάδα

Παρουσίαση υποψηφίων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στη Λευκάδα

Στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου έγινε σήμερα στις 13:00 η παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στη Λευκάδα: Ιωάννη Λάζαρη, Νικόλαου Πεντεσπίτη και Σταύρου Σκλαβενίτη, για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Κοινή ανακοίνωση

Φίλοι και Φίλες

Η Δημοκρατική Παράταξη, το ΠΑΣΟΚ είναι ο τρίτος πόλος. Ο πόλος της κεντροαριστεράς, του προοδευτικού κέντρου της ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας. Είναι το κόμμα που σε όλες της μεγάλες και δύσκολες στιγμές του έθνους έδωσε τη μάχη για το καλό του τόπου και πήρε κρίσιμες αποφάσεις.

Κάθε φορά που αυτή η Παράταξη βρέθηκε απομονωμένη εκτός εξελίξεων, ο τόπος είχε περιπέτειες και έφτασε σε ακραίες καταστάσεις. Χρειάζεται Εθνική συστράτευση, Εθνική συναίνεση.

Χρειάζεται ένα κεντρικό ρεύμα που θα συμπαρασύρει σε μια Εθνική στρατηγική όλες τις δυνάμεις του τόπου για να δικαιωθούν οι μεγάλες προσπάθειες που έχουν κάνει οι Ελληνίδες και οι Έλληνες τα τελευταία πέντε χρόνια.

Σ’ αυτή τη δύσκολη συγκυρία για τη Πατρίδα και την Παράταξη πήραμε την απόφαση να συμμετέχουμε στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στο νομό μας.

Μοναδικό μας κίνητρο η αγάπη για τον τόπο μας, διάθεση για προσφορά και χρέος απέναντι στην Δημοκρατική Παράταξη που ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ τόσα πολλά έχει προσφέρει στη Πατρίδα.

Μ’ αυτές τις σκέψεις απευθυνόμαστε σε όλους εσάς Λευκαδίτες και Λευκαδίτισσες σας ζητάμε την στήριξη σας.

Υποψήφιοι Βουλευτές

Ιωάννης Λάζαρης
Νικόλαος Πεντεσπίτης
Σταύρος Σκλαβενίτης

Προηγουμενο αρθρο
Εκπαιδευτικά προγράμματα - θέσεις εργασίας από την Equal Society
Επομενο αρθρο
Νέο Δ. Σ. στην Εταιρεία Τουρισμού Ιονίων Νήσων (ΕΤΙΝ Α.Ε)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.