HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΠερί ασφάλτου, συντριβανιού και πλημμυρών!

Περί ασφάλτου, συντριβανιού και πλημμυρών!

Ολοκληρώθηκε μάλλον η ασφαλτόστρωση της περιοχής του Αγίου Μηνά. Έτσι όπως ήταν άδειοι οι δρόμοι χτες από αυτοκίνητα, έμοιαζαν τεράστιοι!

Ας καμαρώσουμε την άσφαλτο, γιατί το μέλλον της εξαρτάται από το πότε θα σπάσει ο επόμενος σωλήνας ύδρευσης!

14/5/2015 μεσημέρι: Τι τη θέλαμε την αναφορά στους σωλήνες ύδρευσης! Μόλις πριν από λίγο πλημμύρισε όλη η περιοχή του Αγίου Μηνά. Η βλάβη βρίσκονταν μπροστά από το κατάστημα της ALPHA BANK, στα όρια της φρέσκιας ασφάλτου. Ευτυχώς, παρότι η τσάπα έκανε την εμφάνιση της, δεν χρειάστηκε να σκάψει. Το πρόβλημα ήταν στο εξαεριστικό που βρίσκεται μέσα σε φρεάτιο.

DSCN0337

DSCN0339

Το συντριβάνι στο Μαρκά

Τι το θέλαμε το συντριβάνι στην πλατεία του Μαρκά αφού «δεν είμαστε καλοί για δαύτο»; Είναι γεμάτο βρώμα, γλίτσα και σκουπίδια. Η γλίτσα είναι από το στάσιμο νερό όλο το χειμώνα και θέλει προφανώς καθάρισμα.

DSCN0280

DSCN0281

DSCN0283

Τώρα τα μπουκάλια και τα σκουπίδια μέσα στο συντριβάνι, πετάχτηκαν από ανθρώπινα χεράκια και θέλουν μάζεμα και μάλιστα επειγόντως. Ο καιρός ζέστανε και ο κόσμος βγαίνει έξω και άρχισε ήδη να καταφτάνει και ξένος κόσμος. Ας μη βλέπει τις πομπές μας.

Προηγουμενο αρθρο
Στο θέμα της πεζοδρόμησης της αγοράς οι κινήσεις εντυπωσιασμού πέφτουν στο κενό!
Επομενο αρθρο
Διαβάζοντας μια παλιά φωτογραφία (Βίλχελμ Ντέρπφελντ)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.