HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΠλούσιο φωτορεπορτάζ από τον αγώνα της Νίκης Λευκάδας με τον Ολυμπιακό

Πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον αγώνα της Νίκης Λευκάδας με τον Ολυμπιακό

Μοναδικές στιγμές έζησε σήμερα το απόγευμα (11/10) το κλειστό γήπεδο της Λευκάδας. Ήταν ασφυκτικά γεμάτο από Λευκαδίτες που θέλησαν να χειροκροτήσουν την ομάδα της Νίκης. Είχε μια ζωηρότατη κερκίδα από τη φιλοξενούμενη ομάδα και ήταν φρουρούμενο από τεράστια αστυνομική δύναμη.

Ο αγώνας παρουσίαζε μεγάλο ενδιαφέρον. Ήταν ο πρώτος αγώνας της Νίκης για το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας. Η φιλοξενούμενη ομάδα του Ολυμπιακού από την άλλη, ανήκει στην αφρόκρεμα του μπάσκετ.

Η ομάδα της Νίκης ηττήθηκε με σκορ 55-74. Η Νίκη σταθηκε πολύ καλά σε μεγάλο μέρος του αγώνα παρά το επίπεδο της αντιπάλου ομάδας. Στο ξεκίνημα του Β’ ημιχρόνου μάλιστα έκανε ένα δυνατό ξεπέταγμα και κατάφερε να μειώσει τη διαφορά στους 3 πόντους. Αρκετά λάθη και η αστοχία στα ελεύθερα σουτ, δεν επέτρεψαν να διεκδικήσει κάτι καλύτερο. Η νίκη του Ολυμπιακού κρίνεται δίκαιη.

Όσον αφορά την κερκίδα της αντιπάλου ομάδας, αποτελούνταν σύμφωνα με τα πανώ που αναρτήθηκαν, από τις γύρω περιοχές, αλλά και από την Αθήνα και πλαισιωνόταν από νεαρά αγόρια ως επί το πλείστον.

Δεκάλεπτα: 21-28, 30-45, 47-53, 55-74

Προηγουμενο αρθρο
Περί «κωλοβροχής» το ανάγνωσμα
Επομενο αρθρο
Σκορπιός: να βλέπουμε την ουσία - Του Λευτέρη Κατωπόδη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.