HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠνίγηκε ερασιτέχνης ψαράς στην παραλία Γιαλός

Πνίγηκε ερασιτέχνης ψαράς στην παραλία Γιαλός

Όπως πληροφορηθήκαμε από την περιοχή, ένα τραγικό γεγονός έχει αναστατώσει τον Άγιο Πέτρο. Χτες το απόγευμα πνίγηκε ερασιτέχνης ψαράς στην παραλία Γιαλός. Πρόκειται για απόστρατο στρατιωτικό ο οποίος ψάρευε μαζί με φίλο του με ψαροντούφεκο. Ο άτυχος άνδρας έχασε της αισθήσεις του, ίσως από ανακοπή καρδιάς. Ειδοποιήθηκε το λιμενικό που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Λευκάδας.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Λιμενικού

Θάνατος υποβρύχιου αλιέα στη Λευκάδα

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, βραδινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή “ΓΥΑΛΟΣ” ν. Λευκάδας, 54χρονος υποβρύχιος αλιέας, από το πλήρωμα περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Ο ανωτέρω, αφού μεταφέρθηκε από περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στο λιμένα Λευκάδας, παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Λιμεναρχείο Λευκάδας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας–νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.

Προηγουμενο αρθρο
Ο Άγιος Νικήτας κάποτε με τη ματιά του Νίκου Κατωπόδη (Πανοθώμου)
Επομενο αρθρο
Μεγανήσι : Υπερήλικας χαστούκισε τον μοναδικό γιατρό του νησιού

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.