HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠνιγμός γυναίκας στην περιοχή των Μύλων Λευκάδας – Ανακοίνωση Λιμενικού

Πνιγμός γυναίκας στην περιοχή των Μύλων Λευκάδας – Ανακοίνωση Λιμενικού

Λουόμενος εντόπισε την νεκρή γυναίκα στην περιοχή του Άη Γιάννη κοντά στους Μύλους Λευκάδας, ο οποίος ειδοποίησε το Λιμενικό. Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λευκάδας. Πρόκειται για αλλοδαπή ηλικίας περίπου 55 ετών.

Ανάκριση για την ταυτοποίηση της γυναίκας και για τα αίτια του πνιγμού διενεργείται από το Λιμενικό.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Λευκάδας, από ιδιώτη για τον εντοπισμό σορού γυναικός να επιπλέει στη θαλάσσια περιοχή Γύρα Λευκάδας και συγκεκριμένα έμπροσθεν δεύτερου Μύλου.
Άμεσα στην περιοχή μετέβη περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. το πλήρωμα του οποίου ανέσυρε την ανωτέρω σορό, ηλικίας περίπου 55 ετών και φορούσε μαύρο κοντό παντελόνι (α.λ.σ.).
Στη συνέχεια η ανωτέρω σορός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.

Προηγουμενο αρθρο
Το στίγμα που άφησαν οι Λευκαδίτες στον αγώνα για την Ένωση των Επτανήσων
Επομενο αρθρο
Σκορπιός: Τα προβλήματα της οικογένειας Ριμπολόβλεφ με την... Πολεοδομία

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.