HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠοδοσφαιριστής έπεσε θύμα ληστείας ενώ αγωνιζόταν στο γήπεδο των Σφακιωτών

Ποδοσφαιριστής έπεσε θύμα ληστείας ενώ αγωνιζόταν στο γήπεδο των Σφακιωτών

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον ποδοσφαιριστή της Δόξα Ωρωπού, Κώστα Μαντούση ενώ βρισκόταν στο γήπεδο, αφού άγνωστοι αφαίρεσαν προσωπικά του αντικείμενα στα αποδυτήρια.

Το συμβάν έλαβε χώρα στο γήπεδο Σφακιωτών στη Λευκάδα, με τον Κώστα Μαντούση να καταγγέλλει πως πέρα από χρηματικό ποσό, του αφαιρέθηκε η βέρα του γάμου του, αλλά και η ταυτότητα του.

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook κάνει αναφορά σε πρωτοφανές περιστατικό.

«Πρώτη φορά στα 15 χρόνια που παίζω ποδόσφαιρο μου συνέβη να κλέψουν προσωπικά μου αντικείμενα μέσα από τα αποδυτήρια. Ίσως θα έπρεπε οι αρμόδιοι να είναι πιο οργανωμένοι στα θέματα ασφαλείας στον χώρο των γηπέδων όπως το να κλειδώνουν τα αποδυτήρια και την κεντρική πόρτα του γηπέδου την ώρα που είμαστε στον αγωνιστικό χώρο. Δεν θα επιμείνω όμως στο θέμα της ασφάλειας αν και θα έπρεπε αλλά στο ότι ανάμεσα στα προσωπικά μου αντικείμενα ήταν και ένα συναισθηματικής αξίας. Αν ΚΑΠΟΙΟΣ γνωρίζει κάτι ή βρει το πορτοφόλι μου που είχε μέσα ένα χρηματικό ποσό το οποίο δεν με ενδιαφέρει αν και δεν ήταν μικρό, είχε επίσης ταυτότητα και δίπλωμα και την βέρα του γάμου μου την οποία θα ήμουν ευγνώμων αν με ενημέρωνε ή την επέστρεφε».

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προηγουμενο αρθρο
Όταν η πόλη της Λευκάδας κοιμάται...
Επομενο αρθρο
Άνοιξη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.