HomeΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣΠοιος είναι ο Νέος Βουλευτής – Σύντομο βιογραφικό

Ποιος είναι ο Νέος Βουλευτής – Σύντομο βιογραφικό

Παρουσιάζουμε παρακάτω ένα σύντομο βιογραφικό του νέου Βουλευτή Θανάση Καββαδά:

39Γεννήθηκε το 1962 στο Κατωχώρι της Λευκάδας.

Τελειώνοντας το λύκειο ακολούθησε σπουδές στην στρατιωτική κατεύθυνση (Σ.Τ.Υ.Α) από το 1981 έως το 1983 και κατόπιν υπηρέτησε σε θέσεις ευθύνης στην πολεμική Αεροπορία έως το 2007 οπότε και αποστρατεύθηκε.

Όντας ανήσυχο πνεύμα το 1987 δημιούργησε την επιχείρηση “ΕΜΠΟΡΙΟ ΠΟΤΩΝ ΚΑΒΒΑΔΑΣ” που δραστηριοποιείται στο νομό Λευκάδας κι στην ευρύτερη περιοχή.

Από το 2007 έως το 2011 ήταν πρόεδρος της Ομάδας Μπάσκετ του νησιού “ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΟΣ”. Στο διάστημα αυτό πέτυχε μαζί με τους συνεργάτες του η ομάδα να αναρριχηθεί στην Α2 Εθνική κατηγορία καλαθοσφαίρισης.

Τον Ιούνιο του 2013 στις εκλογές ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΛΕΥΚΑΔΟΣ αναδείχθηκε και στους δύο νομούς Πρέβεζας και Λευκάδας) και στο Δήμο Ακτίου Βόνιτσας πρώτος σε ψήφους και κατέχει την θέση του Αντιπρόεδρου της Ένωσης.
Στις δημοτικές εκλογές του 2010 έθεσε για πρώτη φορά υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος για το Δήμο Λευκάδας και εξελέγη πρώτος σύμβουλος του ψηφοδελτίου που συμμετείχε.

Την περίοδο 2010-2014 διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της Λευκάδας. Στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 οι πολίτες της Λευκάδας τον ανέδειξαν πρώτο σε ψήφους δημοτικό σύμβουλο απ’ όλους τους συνδυασμούς.

Είναι πατέρας δύο παιδιών του Γιάννη 27 ετών και της Εμμέλειας 21 ετών.

line1

Με την ευκαιρία να θυμηθούμε άρθρο – σχόλιο του κ. Νίκου Γαζή που αναδημοσιεύσαμε στις 27 Ιανουαρίου 2015, αμέσως μετά τα αποτελέσματα των τότε εκλογών με τίτλο «Ο Θανάσης Καββαδάς αποδείχτηκε το ισχυρότερο «άλογο» της εκλογικής κούρσας!»

Αντιγράφουμε τις δυο πρώτες παραγράφους στις οποίες φαίνεται καθαρά η σωστή πρόβλεψη του σχολιαστή.

“Το ισχυρότερο χαρτί, ατού ή …«άλογο» του ψηφοδελτίου που ανήκε, που τράβηξε το κομματικό κάρο περισσότερο απ΄όλους, αποδείχτηκε ο εκ των υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας κ. Θανάσης Καββαδάς στις εκλογές της περασμένης Κυριακής! Παρότι ήταν πρωτάρης σαν υποψήφιος σε εθνικές εκλογές, ήταν αυτός τον οποίον επέλεξαν και σταύρωσαν σχεδόν οι μισοί ψηφοφόροι του συγκεκριμένου κόμματος (για την ακρίβεια το 49,1%!), κάτι που δεν γνωρίζω αν είναι ρεκόρ, αναμφίβολα όμως αποτελεί ζηλευτή επίδοση για κάθε υποψήφιο…

Πρόκειται για μια απ΄τις σημαντικότερες εκλογικές παραμέτρους, αφού αλλάζει τα δεδομένα στο κομματικό σκηνικό της Νέας Δημοκρατίας τοπικά και που φαίνεται πως θα έχει καθοριστική επίδραση και στην εξέλιξη των τοπικών πολιτικών πραγμάτων γενικότερα…”

Ελπίζουμε μετά απο αυτό, στις επόμενες εκλογές, ο κ. Γαζής, να μην μας προκύψει νέος… Λεβέντης!!

Προηγουμενο αρθρο
Αποτελέσματα βουλευτικών εκλογών σε όλη την επικράτεια
Επομενο αρθρο
Συγκριτικά αποτελέσματα εκλογών Νομού Λευκάδας (Γενάρης/ Σεπτέμβρης 2015)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.