HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠολλές φορές το αποτέλεσμα κρίνεται στις «λεπτομέρειες»!

Πολλές φορές το αποτέλεσμα κρίνεται στις «λεπτομέρειες»!

Έχουμε πολλές φορές αναρωτηθεί γιατί αυτά που βλέπουμε εμείς οι πολίτες σε ένα χώρο, αδυνατούν να τα δουν οι αρμόδιοι. Δεν είναι λεπτομέρειες αλλά ακόμα και να ήταν, είναι συνήθως αυτές που πολλές φορές χαρακτηρίζουν το αποτέλεσμα.

IMG_3010

Το Ανοιχτό Θέατρο είναι σε πλήρη λειτουργία σχεδόν 2 μήνες. Από νωρίς φάνηκε ότι οι πλαστικές καρέκλες του, δεν επαρκούν, ιδιαίτερα για τις παραστάσεις που έχουν κόσμο. Κάποιος δεν έχασε ευκαιρία λοιπόν και γέμισε το θέατρο με παλιές ξύλινες καρέκλες. Βρίσκονται στο θέατρο από την παράσταση της Φιλαρμονικής. Πάρα πολλές και σε όλα τα μέρη του θεάτρου, είναι καταστραμμένες, σε άθλια κατάσταση και επικίνδυνες να τραυματίσουν κάποιον θεατή. Δεν το έχει προσέξει κάποιος;

IMG_3009

Γνωρίζουμε όλοι τα καλαθάκια για τα σκουπίδια που είναι προσαρτημένα σε κολωνάκια στην κεντρική αγορά της Λευκάδας, είναι συνήθως «ζευγαράκια». Ένα τέτοιο ζευγαράκι κάποια στιγμή χάλασε; Κοιτάξατε που πήγαν και το τοποθέτησαν! Στην ράμπα που υπάρχει στο εσωτερικό του θεάτρου. Δεν χρειάζεται να διασχίσεις τη ράμπα για να το δεις. Είναι ορατό από παντού, αλλά κανένας δεν το έχει προσέξει!

* Η επισήμανση του θέματος καθώς και οι φωτογραφίες ανήκουν στον Ανδρέα Γεωργάκη.

Προηγουμενο αρθρο
Οικία Σικελιανού, το όραμα που έγινε ντροπή
Επομενο αρθρο
«Καθαρές Παραλίες χωρίς Αποτσίγαρα 2014»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.