HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΠορεία των έργων διάνοιξης του διαύλου

Πορεία των έργων διάνοιξης του διαύλου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Σάββατο 20 Δεκέμβρη ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος και ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας Θεόδωρος Χαλικιάς μαζί με τον Εκτελεστικό Γραμματέα της ΠΙΝ Παναγή Ζησιμάτο, είχαν σύσκεψη στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας με κλιμάκιο της <<ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΒΕΤΕ >> και υπαλλήλων των Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε.Λ. με θέμα το έργο: <<Διαπλάτυνση Διαύλου Λευκάδας>>.

Κατόπιν και με την συμμετοχή του Δημάρχου Λευκάδας Κου Δρακονταειδή επισκέφθηκαν το εργοτάξιο και ενημερώθηκαν και από κοντά για την πορεία των έργων, το χρονοδιάγραμμα, τα προβλήματα που υπάρχουν και δρομολογήθηκαν ενέργειες για την ομαλή πορεία και εκτέλεση του έργου.

Ο κύριος Γαλιατσάτος έδωσε την διαβεβαίωση ότι θα παρακολουθεί από κοντά και θα είναι στην διάθεση των αναδόχων του έργου καθώς και της ΠΕ Λευκάδας για την έγκαιρη επίλυση των όποιων προβλημάτων παρουσιασθούν, καθώς ένα τόσο μεγάλο έργο προϋπολογισμού 22,3 εκατ. ευρώ (το μεγαλύτερο που εκτελείται αυτή την στιγμή στην Π.Ι.Ν), πρέπει να τελειώσει στην ώρα του χωρίς προβλήματα.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΧΑΛΙΚΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Προηγουμενο αρθρο
Λόγος και μουσική με πρωταγωνιστές τους μαθητές
Επομενο αρθρο
Συγχαρητήρια Καθηγητών του 1ου Γενικού Λυκείου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.