HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΠου να δείτε το ηλιοβασίλεμα στην Λευκάδα

Που να δείτε το ηλιοβασίλεμα στην Λευκάδα

Πολλοί υποστηρίζουν ότι το ηλιοβασίλεμα στην Λευκάδα δεν έχει να ζηλέψει πολλά από αυτό τη Σαντορίνης. Ο ορίζοντας γίνεται κατακόκκινος, ο ήλιος μοιάζει να παίρνει φωτιά απλώς για να σβήσει βουτώντας στη θάλασσα. Στην Λευκάδα υπάρχουν αρκετές τοποθεσίες από όπου μπορείτε να θαυμάσετε τη μαγική αυτή στιγμή.

Πρώτα από όλα στην ίδια την πόλη της Λευκάδας που η θέση της την ευνοεί έτσι ώστε να χαρείτε τόσο την Ανατολή, όσο και την Δύση, ακριβώς στην είσοδο της πόλης και σε όλη την έκταση της λιμνοθάλασσας. Ωστόσο, η δυτική πλευρά της ενδείκνυται ακόμα περισσότερο. Κανονίστε να βρεθείτε ή να είστε κάπου ανάμεσα από τον Φάρο στην νοτιότερη άκρη της Λευκάδας, μέχρι τους Τσουκαλάδες, σε όλη την απότομη δυτική ακτογραμμή, είτε είστε ψηλά, είτε είστε σε κάποια παραλία, το ηλιοβασίλεμα είναι υπέροχο.

Ακόμη, καλύτερα κλείστε τραπέζι στο εστιατόριο Ράχη στο χωριό Εξάνθεια, το οποίο είναι διάσημο για την υπέροχη βεράντα του με θέα το κατακόκκινο ηλιοβασίλεμα της Λευκάδας. Επειδή εκείνη την ώρα μπορεί να βρείτε ουρά κάντε κράτηση. Και δοκιμάστε κάποιο από τα κρεατικά που έχουν μαγειρευτεί στο ξυλόφουρνο.

Πηγή: www.touristikosodigos.com

Προηγουμενο αρθρο
Ευχαριστίες Κωνσταντίνου Κούρτη
Επομενο αρθρο
Λευκάδα - Μύλοι

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.