HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΠρέπει στο νοσοκομείο Λευκάδας να λειτουργεί ειδική οδοντιατρική μονάδα ΑΜΕΑ;

Πρέπει στο νοσοκομείο Λευκάδας να λειτουργεί ειδική οδοντιατρική μονάδα ΑΜΕΑ;

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΕΥΚΑΔΟΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΕΥΚΑΔΟΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΙΔΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΑΜΕΑ?

Με αφορμή την επερώτηση που κατέθεσε πρόσφατα στην βουλή ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Απόστολος Κακλαμάνης σχετικά με την αναστολή λειτουργίας της οδοντιατρικής μονάδος Αμεα που υπάρχει στον οργανισμό του νοσοκομείου Λευκάδος,θα θέλαμε να κάνουμε τις ακόλουθες επισημάνσεις:

Πότε φτιάχτηκε και για χάρη ποιανού έγινε στην Λευκάδα ειδική Μονάδα οδοντιατρική για Αμεα?

Ποιοι πείστηκαν και από ποιον ότι το νοσοκομείο Λευκάδος παρέχει όλη την ασφαλή κάλυψη για την χειρουργική επέμβαση και τη μετεγχειρητική νοσηλεία αυτών των ειδικών ατόμων τα οποία έχουν πολλαπλά επιπλέων προβλήματα υγείας καθιστώντας τα ασθενείς υψηλού ρίσκου για τέτοιου είδους επεμβάσεις?

Ποιος συμμετείχε και εκτελούσε παράτυπα η ακόμα και παράνομα τις επεμβάσεις μέχρι την αναστολή της λειτουργίας της μονάδος με πρωτοβουλία των αναισθησιολόγων?

Υπηρετεί σε οργανική θέση οδοντίατρος στο νοσοκομείο?Και πως θα μπορούσε να λειτουργήσει μια τέτοια μονάδα με επικουρικό οδοντίατρο η υπηρετούντα στο Κ.Υ.Βασιλικής?

Ποιος εκμεταλλεύτηκε την ίδρυση της μονάδος προκειμένου να ανανεώσει την θητεία του σε κομματική θέση στο νοσοκομείο Λευκάδος ενώ είχε ήδη ανακοινωθεί η απομάκρυνση του?

Είναι ασφαλές για τα Αμεα το νοσοκομείο της Λευκάδας να χαρακτηρίζετε ως κεντρικό νοσοκομείο της 6ης ΥΠΕ με ειδική οδοντιατρική μονάδα Αμεα?ή μήπως είναι πολύ πιο λογικό να μεταφερθεί η λειτουργία της μονάδας σε άλλο τριτοβάθμιο νοσοκομείο προκειμένου να υπάρχει η μέγιστη ασφάλεια για την αντιμετώπιση αυτών των ατόμων…

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                             Ο Γραμματέας

Σταύρος Γρηγόρης                          Ιωαννης Σαρανταενας

Προηγουμενο αρθρο
Παραιτήθηκε ο Ηλίας Κοντογεώργης από εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Ο Χρήστος Άνθης για τη θετική ψήφο στον προϋπολογισμού της ΠΙΝ 2015

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.