HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΠραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της ΔΔΕ Λευκάδας

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της ΔΔΕ Λευκάδας

Την Τετάρτη 11 Μαΐου πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσικού Σχολείου Λευκάδας η Εκδήλωση της ΔΔΕ Λευκάδας με θέμα: «ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ στη Μουσική, την Ποίηση, τον Κινηματογράφο»

Η εκδήλωση, που διοργανώθηκε στο πλαίσιο του θεσμού των Σχολικών Δραστηριοτήτων, είχε μεγάλη επιτυχία και ικανοποίησε το κοινό που την παρακολούθησε.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες των σχολείων μας με απλότητα, πρωτοτυπία, μεράκι και υψηλή ποιότητα παρουσίασαν τα έργα που υλοποίησαν κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς με την καθοδήγηση των υπεύθυνων καθηγητών τους. Συνέγραψαν ποιήματα και σενάρια, μελοποίησαν και εκτέλεσαν τα τραγούδια τους, έπαιξαν τους ηθοποιούς και κινηματογράφησαν τα σενάριά τους, εμβάθυναν σε μελοποιημένα από καταξιωμένους συνθέτες ποιήματα Ελλήνων ποιητών, τραγούδησαν με τις χορωδίες τους και τα μουσικά τους σύνολα έντεχνα και παραδοσιακά τραγούδια.

DSC_0049
Με τη συμμετοχή τους σε αυτήν και άλλες αξιόλογες δράσεις κατά τη διάρκεια πολύμηνων προγραμμάτων οι νέοι μας εφοδιάζονται με γνώσεις, υιοθετούν αξίες, παρωθούνται σε δράσεις και παρεμβαίνουν στα κοινωνικά, περιβαλλοντικά και πολιτιστικά ζητήματα του τόπου μας. Καλλιεργείται η κουλτούρα του εθελοντισμού, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της κατανόησης της διαφορετικότητας, της κοινωνικής ευθύνης, της κοινής δράσης.

Όλοι οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια

Προηγουμενο αρθρο
Μεγάλα ονόματα του Στίβου στους 6ους Ιόνιους Αγώνες
Επομενο αρθρο
Εργατικό Κέντρο Λευκάδας: Παρεμβάσεις για τα οξυμμένα προβλήματα στην Παιδεία

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.