HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΠραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του παραρτήματος της Ενωμένης Ρωμιοσύνης Νομού Λευκάδος

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του παραρτήματος της Ενωμένης Ρωμιοσύνης Νομού Λευκάδος

ΝΩΜΕΜΗ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΛΕΥΚΑΔΟΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων των 2ου και 3ου Δημοτικών Σχολείων Λευκάδος, πραγματοποιήθηκε την 24-03 2018 εκδήλωση, που διοργάνωσε η Συντονιστική Επιτροπή του παραρτήματος της Ενωμένης Ρωμιοσύνης Νομού Λευκάδος, με την ευκαιρία της Εθνικής Παλιγγενεσίας του 1821, προκειμένου να αποδώσουμε ελάχιστο φόρο τιμής στους ‘Ήρωες της εξέγερσης του 21.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λευκάδος και Ιθάκης κ κ Θεόφιλος, ο καθηγούμενος της Ι Μ Φανερωμένης π Νικηφόρος, ο Βουλευτής Λευκάδος κ Καβαδάς Αθανάσιος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδος κ Σκιαδαρέσης Σωτήριος, ως και εκπρόσωποι αρχών και φορέων του τόπου μας.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ομιλία με θέμα « Τα νόημα του 21 » απαγγελία ποιημάτων, ως και παρουσίαση παραδοσιακών χορών, από τα χορευτικά τμήματα της Νέας Χορωδίας Λευκάδας και του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών Ν Λευκάδος.

Η Συντονιστική Επιτροπή, ευχαριστεί θερμά τα χορευτικά τμήματα για την άψογη χορευτική παρουσίαση, τις ομιλήτριες, τους Διευθυντές των ανωτέρω Σχολείων για την διάθεση της αίθουσας και όλους όσους ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας και παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

Για την Συντονιστική Επιτροπή.
Κοντομίχης Β Γεώργιος

Προηγουμενο αρθρο
Τελειωμένοι πολιτικάντηδες
Επομενο αρθρο
Αλλάζουν οι ώρες κοινής ησυχίας -Τι θα ισχύει από την 1η Απριλίου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.