HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΠραγματοποιήθηκε η συνέλευση για την πράξη εφαρμογής του σχεδίου Νυδριού

Πραγματοποιήθηκε η συνέλευση για την πράξη εφαρμογής του σχεδίου Νυδριού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πραγματοποιήθηκε η συνέλευση για την πράξη εφαρμογής του πολεοδομικού σχεδίου Νυδριού- Μεγ. Αυλακίου

Τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου, στην αίθουσα του δημοτικού καταστήματος Ελλομένου πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συνέλευση για την πράξη εφαρμογής του πολεοδομικού σχεδίου Νυδριού- Μεγ. Αυλακίου, με σημαντική συμμετοχή των κατοίκων της περιοχής.

WP_20160111_17_58_33_Pro

Στη συνέλευση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος, κ. Κ. Δρακονταειδής, οι Αντιδήμαρχοι κ. Γ. Φίλιππας και Χρ. Κατηφόρης, ο εντεταλμένος σύμβουλος κ. Β. Θερμός, τα μέλη των τοπικών συμβουλίων και οι πρόεδροι των περιοχών, κ. Διονύσης (Ποσειδώνας) Γαζής και κ. Χαράλαμπος Ανυφαντής, ο κ. Θωμάς Κατωπόδης εκ μέρους της Υπηρεσίας και ο μελετητής του έργου κ. Διονύσης Μεσσήνης.

WP_20160111_17_58_55_Pro

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε η εφαρμογή του νέου Νόμου 4315/2014 «Πράξεις εισφοράς σε γη και σε χρήμα – Ρυμοτομικές απαλλοτριώσεις και άλλες διατάξεις», υποχρεωτικά βάσει του οποίου θα συνταχθεί η πράξη εφαρμογής του σχεδίου.

Κατά τη διάρκεια της πολύωρης συνέλευσης έγινε διεξοδικός διάλογος και δόθηκαν αναλυτικές διευκρινίσεις για τις ρυθμίσεις του νέου Νόμου.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Προηγουμενο αρθρο
Η Αειφορία στην εκπαίδευση - Θεωρία και εργαστήρια
Επομενο αρθρο
Μεγάλης κλίμακας προσπάθεια της ΠΙΝ για την προστασία του περιβάλλοντος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.