HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΠριν πέσει η νύχτα…

Πριν πέσει η νύχτα…

Ο Γιώργος Σταματέλος εκτός από όμορφα βίντεο τραβά και πολύ ωραίες φωτογραφίες. Αποφεύγει όμως να τις δημοσιεύει. Σήμερα έκανε μια εξαίρεση και τον ευχαριστούμε.

Η πόλη της Λευκάδας πριν πέσει η νύχτα…. (Κάντε κλικ πάνω στη φωτογραφία για μεγέθυνση)

1222

Προηγουμενο αρθρο
Δεν ξέρουν να διαβάζουν τα σήματα της τροχαίας;
Επομενο αρθρο
Ανακοίνωση Λαϊκής Ενότητας Λευκάδας για το ξεπούλημα Δημοσίων επιχειρήσεων

1 Σχόλιο

  1. θοδωρής Αραβανής
    24 Σεπτεμβρίου 2016 at 08:51 — Απάντηση

    Οι σημερινοί σύγχρονοι φωτογράφοι πέραν των σημαντικών των ηλεκτρονικών φωτογραφικά ανησυχιών, που δίδουν καλά και τραβηκτικά για το μάτι ιντριγκαδόρικα φωτογραφικά αποτελέσματα με δεδομένη όμως την καταλυτική επίδραση των ηλεκτρονικών φωτογραφικών μηχανών πάνω στο φωτογραφικό συμβεβηκός, οι σημερινοί φωτογράφοι να επεναφέρουν και να πειραματισθούν και με το ασπρόμαυρο μεγαλύτερο φίλμ, τον θάλαμο εμφάνισης στερέωσης φωτισμού και εκτύπωσης υου κάθε φωτογραφικού συμβάντος.
    Το αναγκαιεί η ίδισ η νεοπλστωνική σποψη της αισθητικής εξελικτικά , για την φωτογραφική τέχνη. Διότι και κάθε σύγχρονος τεχνίτης ( φωτογράφος εν προκειμένω) ”εκεί που έφτασε λίγο δεν είναι”. Κσι από εκεί που είναι μπορεί να κυτάξει τελεσμένα και την διαδρομή της ίδισς της τέχνης .Για να υποταχθεί σ αυτήν .

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.