HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΠροεκλογική δραστηριότητα υποψηφίων Νέας Δημοκρατίας

Προεκλογική δραστηριότητα υποψηφίων Νέας Δημοκρατίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επισκέψεις των υποψηφίων του συνδυασμού της ΝΔ σε:
-Αστυνομική Διεύθυνση Λευκάδας
-Τμήμα Τροχαίας-Τμήμα Τάξης –Τμήμα Ασφάλειας
-Λιμεναρχείο Λευκάδας

Επίσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Λευκάδας πραγματοποίησαν οι υποψήφιοι βουλευτές με το συνδυασμό της Ν.Δ στη Λευκάδα κ. Αθανάσιος Καββαδάς, Βασίλης Μελάς και Γεωργία Αυγερινού.

Ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής κ. Αθανάσιο Γούλας διαβεβαίωσε τους υποψηφίους ότι «στη Λευκάδα υπάρχει ασφάλεια». Μεταξύ άλλων σημείωσε ότι το βασικό πρόβλημα του Σώματος είναι το κτηριακό, δεδομένου ότι η παλαιότητά του, όχι μόνο ελλοχεύει κινδύνους για το προσωπικό και τους πολίτες αλλά αποκλείει και την προσέγγισή του από άτομα με αναπηρία λόγω έλλειψης υποδομών. Κατά την επίσκεψή τους στην Αστυνομική Διεύθυνση, ενημερώθηκαν για την πολύμηνη αναμονή υπογραφής σχετικού Προεδρικού Διατάγματος τεσσάρων (4) εργαζομένων στην πρώην Δημοτική Αστυνομία, προκειμένου να αναλάβουν καθήκοντα.

Στη συνέχεια επισκέφθηκαν το Τμήμα της Τροχαίας Λευκάδας, όπου ο διοικητής κ. Επαμεινώντας Κατωπόδης έδωσε πληροφορίες στους υποψηφίους για την εκστρατεία ενημέρωσης κυκλοφοριακής αγωγής των παιδιών, που ξεκίνησε το Σώμα με την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Στο Λιμεναρχείο είχαν συνάντηση με τον Λιμενάρχη κ. Μελισουργάκη Εμμανουήλ, όπου συζητήθηκε εκτενώς το πρόβλημα στελέχωσης που αντιμετωπίζει το Σώμα λόγω των συνεχών μεταθέσεων, καθώς επίσης και τα σημαντικά προβλήματα που προκύπτουν με την επισκευή των επιχειρησιακών μέσων, εξαιτίας των μειωμένων κονδυλίων.

Αθανάσιος Ι. Καββαδάς
Υποψήφιος Βουλευτής Λευκάδας με τη Ν.Δ

O

O

O

O

O

O

O

O

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Ι . ΚΑΒΒΑΔΑ Λευκάδα 12/9/2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επίσκεψη υποψηφίων της ΝΔ στο Επιμελητήριο Λευκάδας

Επίσκεψη στο Επιμελητηρίου Λευκάδας πραγματοποίησαν οι Υποψήφιοι της Νέας Δημοκρατίας, Αθανάσιος Καββαδάς, Βασίλης Μελάς και Γεωργία Αυγερινού.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Σωτήρης Σκιαδαρέσης τους ενημέρωσε διεξοδικά για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις σε σχέση με την ρευστότητα αλλά και τις ελλείψεις φορολογικής και αναπτυξιακής σταθερότητας.

Οι υποψήφιοι βουλευτές Θανάσης Καββαδάς και Βασίλης Μελάς, ως άνθρωποι της αγοράς, αλλά και η Γεωργία Αυγερινού, σημείωσαν ότι γνωρίζουν πολύ καλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Λευκαδίτικες επιχειρήσεις, τα οποία επιδεινώθηκαν το τελευταίο επτάμηνο, με αποκορύφωμα την επιβολή των capital controls.
Όπως επισήμαναν ο έλεγχος κεφαλαίου ισοπέδωσε το επιχειρείν , δεδομένου ότι είχαν να αντιμετωπίσουν προβλήματα στη ρευστότητα, στις τραπεζικές και εμπορικές συναλλαγές, στις εισαγωγές και εξαγωγές αγαθών, στην προμήθεια πρώτων υλών.
Επισήμαναν τέλος στον πρόεδρο, ότι πάντα θα είναι στη διάθεση του Επιμελητηρίου για να ακούσουν τα προβλήματα των επιχειρήσεων της Λευκάδας και να παρέχουν προτάσεις προς όφελος της επιχειρηματικότητας.

Αθανάσιος Ι. Καββαδάς
Υποψήφιος Βουλευτής Λευκάδας με τη Ν.Δ

O

O

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Ι . ΚΑΒΒΑΔΑ Λευκάδα 12/9/2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επίσκεψη υποψηφίων βουλευτών με τη Ν.Δ στον Μητροπολίτη Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεόφιλο

Επίσκεψη στον Μητροπολίτη Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεόφιλο πραγματοποίησαν οι υποψήφιοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, όπου συζητήθηκαν εκκλησιαστικά και κοινωνικά θέματα.
Ο κ.κ. Θεόφιλος ενημέρωσε τους κ.κ. Θανάση Καββαδά και Βασίλη Μελά και την κα. Γεωργία Αυγερινού για τις δράσεις αλληλεγγύης και τις καθημερινές προσπάθειες της τοπικής εκκλησίας να στηρίξει όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα.
Μεταξύ άλλων ανέπτυξε αναλυτικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ι.Μ Λευκάδας και Ιθάκης με τη στελέχωση νέων ιερέων, αλλά και τα εν γένει προβλήματα που πηγάζουν από την έλλειψη πόρων.
Τέλος ευχήθηκε καλή επιτυχία στην προσπάθεια που καταβάλουν, τονίζοντας ότι ο τόπος έχει ανάγκη από ανθρώπους που έχουν καλά δείγματα προσφοράς και αποτελεσματικότητας.

Αθανάσιος Ι. Καββαδάς
Υποψήφιος Βουλευτής Λευκάδας με τη Ν.Δ

O

Προηγουμενο αρθρο
Ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Θεόφιλος στους αγιασμούς έναρξης των σχολικών μαθημάτων
Επομενο αρθρο
Τουρνουά μπάσκετ διοργανώνει η Δόξα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.