HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠροκήρυξη μίσθωσης ακινήτου για τις ανάγκες του ΕΦΚΑ

Προκήρυξη μίσθωσης ακινήτου για τις ανάγκες του ΕΦΚΑ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ

Ο ΕΦΚΑ προκηρύσσει επαναληπτικό ανοικτό μειοδοτικό διαγωνισμό, για την μίσθωση κτιρίου στη Λευκάδα, για τη στέγαση των Υπηρεσιών της Τοπικής Διεύθυνσης Λευκάδας του ΕΦΚΑ, συνολικής επιφάνειας χώρων 780 τ.μ. πλέον ή έλαττον (±10%), εκ των οποίων: τα 580 τ.μ. πλέον ή έλαττον (±10%) προορίζονται για χώρους κύριας χρήσης ενώ τα 200 τ.μ. πλέον ή έλαττον (±10%) για χρήση αρχείων (μπορούν να βρίσκονται και σε υπόγειο). Ανώτατο όριο αιτούμενου μηνιαίου μισθώματος για τους χώρους κυρίας χρήσης ορίζεται το ποσό των 6,50 €/τ.μ. και για τους χώρους του αρχείου το ποσό των 2,00 €/τ.μ.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί την 07-05-2019, ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00 πμ, στα γραφεία του Τοπικού Υποκαταστήματος μισθωτών Λευκάδας του ΕΦΚΑ, οδός Πεφανερωμένης 2, Λευκάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεία του Τοπικού Υποκαταστήματος μισθωτών Λευκάδας του ΕΦΚΑ, οδός Πεφανερωμένης 2, Λευκάδα και στο τηλέφωνο 26450-22325/22391 από 08:00 μέχρι 14:00. Επίσης στο link: http://www.efka.gov.gr/ banner διαγωνισμοί, όπου υπάρχει η πλήρης προκήρυξη μαζί με τα τεύχη τεχνικών προδιαγραφών των κτιρίων του ΕΦΚΑ.

Από τη Διοίκηση του ΕΦΚΑ

Προηγουμενο αρθρο
Ξεκίνησε η υποβολή της Αίτησης Ενιαίας Ενίσχυσης 2019 στο ΤΑΟΛ
Επομενο αρθρο
Αιμοδοσία στο Δημοτικό Σχολείο Νυδριού

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.