HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠροληπτική ανάκληση του Cottage Cheese Philadelphia

Προληπτική ανάκληση του Cottage Cheese Philadelphia

Σε εθελοντική ανάκληση του προϊόντος Cottage Cheese Philadelphia από την αγορά ως προληπτικό μέτρο, λόγω της πιθανής παρουσίας μεταλλικών ξένων σωμάτων στο προϊόν, προχωρά η Mondelez.

Όπως επισημαίνει σε σχετική της ανακοίνωση, από την πρώτη στιγμή που η εταιρεία απέκτησε γνώση του περιστατικού, η Mondelez επικοινώνησε με τον Ενιαίο Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) για να τον ενημερώσει και προβαίνει σε εθελοντική ανάκληση του προϊόντος από την αγορά ως προληπτικό μέτρο.

Τονίζει ότι το εν λόγω περιστατικό αφορά αποκλειστικά και μόνο το προϊόν τυριού Cottage Cheese και κανένα άλλο τυροκομικό προϊόν της εταιρείας.

Οι καταναλωτές που αγόρασαν το προϊόν με οποιαδήποτε ημερομηνία ανάλωσης πριν από τις 23 Οκτωβρίου 2018, καλούνται να μην καταναλώσουν το προϊόν και να έρθουν σε επαφή με τη Γραμμή Καταναλωτών στο 800-11-81111 όπου μπορούν να λάβουν πρόσθετες πληροφορίες.

Οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνήσουν με τη Γραμμή Καταναλωτών στο 800-11-81111 για τυχόν αμφιβολίες ή ερωτήσεις.

Προηγουμενο αρθρο
Νέα ακτοπλοϊκή γραμμή συνδέει τα νησιά του Ιονίου
Επομενο αρθρο
Στο Διασυλλογικό Παίδων – Κορασίδων ο ΑΣΛ Φίλανδρος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.