HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠροληπτικοί αστυνομικοί έλεγχοι

Προληπτικοί αστυνομικοί έλεγχοι

Συνελήφθησαν (22) άτομα και βεβαιώθηκαν (101) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Αστυνομικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 23.11.2018 έως και το Σάββατο 24.11.2018 σε διάφορες περιοχές των Ιονίων Νήσων, με βάση το ολοκληρωμένο πρόγραμμα, που έχει εκπονηθεί από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας για την πρόληψη της εγκληματικότητας.

Οι έλεγχοι στοχεύουν στην επαύξηση της αστυνομικής παρουσίας και στην αναβάθμιση της επιχειρησιακής ανταπόκρισης, ενώ περιλαμβάνουν ελέγχους που αφορούν σε όλο το φάσμα των αστυνομικών αρμοδιοτήτων.
Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια των αστυνομικών εξορμήσεων από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Κέρκυρας, Ζακύνθου και Λευκάδας ελέχθησαν (302) άτομα και (256) οχήματα, ενώ συνελήφθησαν (22) άτομα, (9) στην Κέρκυρα, (10) στη Ζάκυνθο και (3) στη Λευκάδα.

Βεβαιώθηκαν επιπλέον (101) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής κυκλοφορίας και (2) υγειονομικού ενδιαφέροντος, ενώ κατασχέθηκαν (1.100) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, (1) δίκυκλη μοτοσυκλέτα και (11) είδη παραεμπορίου.

Ενδεικτικά οι συλλήψεις αφορούσαν :

(2) για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών
(1) για παραεμπόριο
(13) για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης
(1) για μέθη
(2) για στέρηση πιστοποιητικών υγείας

Προηγουμενο αρθρο
Προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές με τα ίδια «μέσα» τα... παλιά
Επομενο αρθρο
Σωρεία παραβάσεων διαπιστώθηκε στο πλοίο που είχε προσαράξει προ ημερών στη Λευκάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.